Activiteiten

Door de bijzondere tijd die we meemaken, is het al  even geleden dat de Werkgroep Activiteiten van zich heeft laten horen. Alle activiteiten vanaf april hebben we helaas moeten annuleren en ook hebben we elkaar lange tijd niet gezien in de kerk.

In normale tijden zou in september het programma voor het komende winterseizoen worden gepubliceerd. Door de onzekere tijd die nog voor ons ligt, is dat nu niet het geval. Om elkaar toch weer te kunnen ontmoeten, is besloten om voor dit najaar te gaan bekijken of er misschien wat kleinschalige activiteiten gehouden kunnen worden. Hierbij houden we natuurlijk de ontwikkelingen in de gaten! We focussen ons op Raalte omdat we er rekening mee moeten houden dat er maximaal 25 mensen in de grote zaal van het Annahuis aanwezig kunnen zijn in verband met het voldoende onderling afstand kunnen houden. Zodra hier meer van bekend is, hoort u van ons!

Het streven nu is om voor komend voorjaar met een programma te komen dat we in december willen publiceren. Maar zoals gezegd, we houden de ontwikkelingen in de gaten en misschien worden we weer ingehaald door de actualiteit.

Graag tot ziens, namens de Werkgroep Activiteiten:
Hans Beens, Gea Groote Wolthaar, Mieke van Houselt, Hettie Nijhuis, Henny Roelofs