Terugblik Samen eten en zingen

Het is vrijdag 15 februari en iets na 18.00 uur melden de eerste bezoekers zich in het Annahuis voor een avond samen eten en zingen. Terwijl de laatste zaken worden voorbereid en het buffet wordt klaargezet, stromen de gasten de grote zaal binnen, met een welkomstdrankje in de hand. Als iedereen een plekje heeft gevonden aan de gedekte tafels, opent Hans Beens de avond met een kort gebed en wordt er genoten van een Chinese maaltijd en van elkaars gezelschap.

Na de maaltijd verhuist de groep van het Annahuis naar de Plaskerk. Daar klinkt het pianospel en de zang van Mariëlle Booijink al zacht en iedereen neemt plaats op de stoelen en banken rond het liturgisch centrum. Een half uur lang wordt er samen gezongen – onder begeleiding van Hendrik Nijhuis op piano en Rolien van der Heijden op viool – en geluisterd naar prachtige liederen gezongen door André en Mariëlle Booijink.

Ter afsluiting van de avond staat er in het Annahuis koffie en thee met een kleinigheidje klaar en rond 21.00 uur loopt het Annahuis weer langzaam leeg.

We kijken terug op een heel gezellige avond met fijne onderlinge ontmoetingen.