Ribs, Bijbel, Biertje

Datum:

zaterdag 14 mei 2022

Tijd:

16.00 uur

Locatie:

Oude Zwolsestraat 20 in Raalte

Kosten:

ja

Opgave vooraf:

ja (uiterlijk 8 mei)

Na de succesvolle edities van vorige jaren, dit jaar weer een evenement speciaal voor mannen! Wij willen graag dat mannen elkaar ontmoeten in een relaxte sfeer met veel gezelligheid om er gewoon een mooie middag/avond van te maken. Dat doen wij door middel van voeding voor geest en lichaam!

Ribs en Biertje is voor de meeste mannen wel duidelijk, maar die Bijbel brengt verwarring. Wij vinden het belangrijk dat er tijdens het evenement de ruimte is om over geloofszaken te praten. Ontkerkelijking en secularisatie zijn normaal geworden en als christen dien je steeds vaker uitleg te geven over geloof of kerk. Daarom willen wij een ontspannen sfeer neerzetten waarbij je niet hoeft uit te leggen dat je gelooft. Er is ruimte voor gesprek over geloof, maar ook ruimte voor gezelligheid, humor en muziek.

In het gedeelte van ‘Bijbel’ staan we stil bij de Bijbel en hoe men dit in alledaagse dag invult in zijn leven. Je praat samen met elkaar na wat het geloof voor jou betekent.

In het gedeelte ‘Biertje’ gaan we een aantal lekkere speciaalbieren proeven. En tijdens de barbecue is er natuurlijk ook een lekker biertje.

In het gedeelte ‘Ribs’ hebben we voor jullie een heerlijke BBQ klaarstaan met vooral veel en goed bereid vlees.

De middag begint om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Aanmelden kan via de website (zie link hierboven) of bij Hettie Nijhuis (tel.: 362949 / e-mail: activiteiten@pknraalte.nl).