Welkom op de zitplaats reserveringpagina van de Plaskerk.

Nieuwe richtlijnen van 5 oktober maximaal 30 personen in de kerk Niet alle plaatsen zijn meer te reserveren. In verband met de corona maatregelen vragen wij u om bij binnenkomst van de kerk en wanneer u zich verplaatst een mondkapje te dragen. Als u op uw plaats zit, mag u deze af doen. 

Je kunt kiezen uit een plaats in het stoelenvak of in het bankenvak.
Onderstaand de beschikbaarheid van het aantal nog te reserveren plaatsen. 

Rode nummers zijn reeds gereserveerd (let op wordt handmatig bijgewerkt niet 100% betrouwbaar)

Let op! Het reserveren is aangepast. U kunt reserveren van maandagmorgen 10 uur tot vrijdagmiddag 17 uur en u hoeft nu maar 1 stoelnummer te reserveren en beide stoelen worden automatisch gereserveerd. Dit geldt voor de plaatsen die naast elkaar liggen.

Reserveren

*Kom je alleen : Dan reserveer je in één keer twee zitplaatsen naast elkaar, behalve wanneer je op de buitenste stoel van één van de vijf rijen met vier stoelen wilt zitten. Dan hoef je alleen deze stoel te reserveren.

*Kom je met z’n tweeën uit één gezin: Dan reserveer je in één keer twee zitplaatsen naast elkaar. Maar als alle andere (dubbele) plaatsen bezet zijn en er is nog plaats op de vijf rijen van vier stoelen dan moet je de twee buitenste stoelen van de rij, waar je wilt zitten reserveren om zo de gehele rij te blokkeren.

*Kom je met drie of vier personen (uit één gezin), dan kun je de twee buitenste stoelen van een rij met vier stoelen naast elkaar in het stoelenvak reserveren en daarmee blokkeer je de gehele rij.

Bij binnenkomst in de kerk word je gevraagd of je corona gerelateerde klachten hebt. Daarna word je door vrijwilligers naar je plaats begeleid. Deze vrijwilligers beschikken over de lijst met de opgegeven personen om zo te controleren dat het maximum aantal niet wordt overschreden.

Van overheidswege moet de kerk van elke zondag kunnen aantonen wie een dienst hebben bijgewoond. Dit om snel te kunnen waarschuwen als zich er een besmettingsgeval heeft voorgedaan.

>Je jas mag je meenemen naar je plaats. (Kapstokken zijn niet beschikbaar)

>De liederen mogen niet worden meegezongen.

Wij hopen u van harte te ontmoeten komende zondag.

Heb je gereserveerd en mocht je toch niet naar de kerk gaan dan word je vriendelijk, doch dringend verzocht je reservering te annuleren.

Dat kan als volgt:
* Door je reserveringsmail retour te mailen met vermelding annuleren
* mailtje: pastoraat@pknraalte.nl
* telefoon nr: 06 – 27184443