Nieuwe Jeugdwerker

De Protestantse gemeente Raalte heeft een nieuwe jeugdwerker. Egbert-Jan Haselhorst, die coördinerend jongerenwerker is bij Youth for Christ Deventer, stelt zich in het volgende bericht zelf voor. Hij gaat een jongereninloop, die vrijdags om de veertien dagen wordt gehouden, opzetten en daarna ook begeleiden.

Even voorstellen: Egbert-Jan Haselhorst              

‘Actieve avonden’, ‘een veilige plek’, ‘enthousiasme voor een leven met Jezus’.

Zomaar wat gedachten die ik heb als ik denk aan een jeugdavond. Als jongerenwerker bij Youth for Christ mag ik in jullie gemeente een jongereninloop gaan draaien. Deze inloop is op vrijdag elke 2 weken, meer info hierover lees je in een volgend kerkblad. Het is de bedoeling dat we gezellige avonden hebben waarbij we spellen doen, goede gesprekken hebben en leuke activiteiten ondernemen.

Vanuit mijn passie voor jongeren ben ik jeugdwerker geworden. In Den Ham, waar ik woon, ben ik al jarenlang vrijwilliger. Gewoon omdat ik me verbonden voel met de kerk. Niet alleen plaatselijk, maar ook wereldwijd. Die liefde voor de kerk en Jezus wil ik graag overbrengen op jongeren. Ze zijn kostbaar in God’s ogen en ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat het allesbepalend is als er volwassenen om hen heen staan die al een relatie met Jezus hebben.

Daarom doe ik wat ik doe en dat mag ik nu ook in jullie gemeente doen. Bedankt voor het in mij gestelde vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Egbert-Jan Haselhorst

Jeugdwerker YfC