«

»

Koormuziek

Hou je van zingen en van Engelse Koormuziek? Dit is je kans!

Geef je op voor het New Sion Choir bij Klooster Nieuw Sion in Diepenveen!
Het New Sion Choir is een nieuw opgezet koor, dat vanaf 2018 regelmatig Evensongs zal verzorgen in de prachtige kloosterkerk van Nieuw Sion. Onder de inspirerende leiding van dirigent Jan van Dijk zingen we muziek uit verschillende stijlperioden in de Anglicaanse traditie.

We repeteren iedere dinsdagavond van 20:00-22:00 uur in Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6 te Diepenveen (www.nieuwsion.nl). De uitvoeringen van de Evensongs zijn op zondagavond, enkele keren per jaar.

Het koor is nog niet op volle sterkte, dus dit is je kans! In iedere stemgroep (met name tenoren en bassen) hebben we nog ruimte voor meer zangers/zangeressen. Omdat we streven naar kwaliteit, zoeken we koorleden die van blad kunnen lezen of met behulp van audio opnames zelfstandig muziek kunnen instuderen. Ook kan het zijn dat we een stemtest afnemen en dat we een selectie moeten maken.

Natuurlijk ben je van harte welkom om een paar keer op proef mee te zingen, je bent dan nog tot niets verplicht.

Om je aan te melden of voor meer informatie, neem contact op met Iris van Dongen via irisvandongen259@gmail.com of 06-54312335.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>