Kerstengel

Engelen zijn boodschappers van God. Engelen werken als Zijn handen en voeten. En jij mag er een zijn! In de adventsweken mogen de engelen van Raalte en omstreken weer aan de slag.
Al een aantal jaren hebben engelen met veel enthousiasme mensen bezocht. Deze onverwachte aandacht wordt zeer gewaardeerd. Hoe mooi zou het zijn als we dit jaar op pad kunnen met een nog grotere groep engelen. Er zijn veel mensen om ons heen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken in deze onzekere Corona tijd.
Voor wie zou jij een engel kunnen zijn? Vier weken lang mag je iemand “stiekem” verrassen met een bezoekje om een attentie door de brievenbus te doen of aan de deur te hangen. De eerste 3 weken is het de bedoeling dat je niet wordt gezien. In de 4e week mag je je bekend maken, maar dit hoeft niet. Zo’n cadeautje hoeft niet groot te zijn. Het gaat om de aandacht die je geeft. Je kunt denken aan een mooie kaart, een gedicht of een eigen gebakken cake of alles wat je maar kunt bedenken. Bij de cadeautjes doe je een kaartje, waarin staat dat het cadeautje komt van een “engel” namens de Plaskerk. Als je je hebt opgegeven krijg je die van Marjo Romeijn via de mail, die je dan kunt uitprinten. Hebben we allemaal dezelfde. Lukt het niet om te printen, geef dit dan door, dan krijg je ze in de brievenbus. Wie kan er een kerstengel zijn? ledereen: jong en oud, mannen en vrouwen.
Ben je enthousiast geworden en wil je ook een engel voor iemand zijn? Meld je dan aan. Wil je wel meedoen, maar weet je niet wie je zou kunnen bezoeken, geen probleem. Je krijgt dan een adres.
Aanmelden of wil je eerst nog wat vragen? Dit kan bij Marjo Romeijn, Email: Fam romeijn of bellen met nummer 0572365526 of 0644047417. Een briefje door de bus op het Wolfseind 13 mag ook.
Laten we een beetje licht uitdelen aan de mensen om ons heen.