↑ Terug naar jeugd

Koffertjesproject

Het Koffertje

 

koffertje

Het is bijna zomer. Bijna vakantie voor jong en oud. Maar, wij van het koffertjesteam hebben ondervonden dat “de koffer” helemaal niet met vakantie wil! Het liefst blijft ze/hij haar werk gewoon door doen……vakantiewerk! Wij vinden dit geen probleem……

Lijkt het u leuk om deze koffer ook eens thuis te hebben..? Laat het ons weten! Dan kan onze “koffer” gewoon bij iemand thuis zijn/haar vakantie vieren. En tevens wat plezier brengen in de dagen dat het weer ons binnen weet te houden.

De koffer heeft afgelopen jaar al heel wat gezinnen bezocht. In het logboekje lezen we, leuke, grappige verhalen en wij krijgen handige tips toegereikt. Deze mensen worden t.z.t. in het najaar uitgenodigd voor een gezellig middag.

Heeft u nog niet eerder van “de koffer” gehoord? In onze grote ouderwetse bruine koffer, zitten allerlei spulletjes om samen met uw kinderen….kleinkinderen….uw partner….of alleen ….eens door te nemen.  Dvd’s , een Kinderbijbel, puzzels, kleurplaten, stripboeken of een gedichtenbundel. Heel veel materiaal om thuis  uw kinderen aan te reiken. Misschien een inspiratiebron, om in gesprek te komen, want in deze drukke roerige maatschappij, waar we vaak aan onszelf voorbij lopen, komen we aan heel veel dingen niet meer toe. Een moment van bezinning…

U opent de koffer, en er zal zeker samen een gesprek op gang komen. U krijgt de koffer voor 2 weken in huis. Deze wordt gebracht en gehaald.

Er zit een logboekje in, om uw ervaring in op te schrijven… zowel positief, als negatief, en tips zijn altijd welkom.

Lijkt het u wat? Neem contact op met één van ons team.

Dianne Schrijver, email: dianne.schrijver@planet.nl. Nelleke Mein, Linie de Boer en Astrid Hommes

We wensen u fijne kofferuurtjes toe en natuurlijk alvast een prettige vakantie!