Clubs

Club

De Kidzclub gaat weer van start!

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud? Dan ben jij van harte welkom op de kidzclub! In ons eigen jeugdhonk komen we ongeveer 1x per 3 weken bij elkaar en doen we leuke dingen.

Programma Kidzclub februari
In februari is er één kidzclub bijeenkomst en wel op zaterdag 20 februari.
We doen dan mee aan de Veranderdag van Klein Salland. Hoe de invulling daarvan er precies uitziet is nog niet helemaal bekend, maar het idee is om samen met ouderen pannenkoeken te bakken. Een feestje voor jong en oud!

Girlsclub to the MAX
Een groep meiden van de Plaskerk tussen de 11 en 13 jaar, ziet elkaar maandelijks bij één van hen thuis. Zij bedenken dan een leuk programma. Af en toe trekken zij er op uit om iets anders te doen of te beleven. Iets wat met geloven te maken kan hebben, of met het helpen van andere mensen. Zo is er een bezoek gebracht aan de voedselbank in Raalte en was een middag shoppen één van de activiteiten in december. In de planning staat om op 20 maart a.s. de Passion in Deventer te bezoeken.

Heb je belangstelling om eens mee te doen: mail astridhommes66@gmail.com

[gview file=”https://www.pknraalte.nl/wp-content/uploads/Stukje-kidsclubavond.pdf” height=”850px” width=”850px” save=”1″ cache=”0″]

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.