«

»

Iedereenkan zingen

Hemelvaart projectkoor: iedereen kan meezingen!

De protestantse kerk in Olst organiseert een projectkoor in de maand mei, op weg naar Hemelvaart. Iedereen – kerkganger of niet, ervaren zanger of niet – kan meedoen! Want zingen brengt ons dichterbij elkaar en dichterbij de vreugde van de ziel. Dit project is ook niet alleen bedoeld voor Olsternaren: we zien het ook als een Klein Salland project, zodat er opnieuw een plek is in Klein Salland om elkaar te ontmoeten.

Het voordeel van een projectkoor is dat je nergens aan vast zit, na 4 avonden repeteren en de dienst van Hemelvaart op 30 mei (om 19.30 uur) gaan we weer uit elkaar, misschien verder zingend in je vertrouwde koor of – als de ervaring positief is geweest – op zoek naar een koor in je omgeving.

Met Hemelvaart ontvangt de kerk van Olst ook nog een tiental pelgrims van de Spil (een plek tussen herberg en klooster). Zij lopen, gedreven door verlangen, in het voetspoor van de Moderne Devotie, in enkele dagen tussen Deventer en Zwolle. Hun aanwezigheid geeft altijd een extra dimensie aan deze dienst.

Kortom: een vreugdevolle activiteit, enthousiast geleid door Carien Duursema en muzikaal begeleid door Roelof van den Berg. Mis het niet ! De repetities zijn op dinsdag 7, 14, 21 en 28 mei van 20.15 tot 21.45 uur (vanaf 20.00 inloop met koffie/thee in de Bastiaan). Er zijn geen kosten aan verbonden.
Je kan je aanmelden bij Esther Coes, 06-11012663, egcoes@gmail.com