Coronagevolgen-update

De ‘Houd moed, heb lief’ vlag wappert weer bij de kerk? Zeker nu hebben we elkaar nodig en proberen we nog meer om te zien naar elkaar. Wel anders dan dat we gewend waren: nu meer contact via telefoon of whatsapp en in ieder geval (helaas) op gepaste afstand.

Jammer genoeg kunnen de maandelijkse donderdagochtend-koffie-momenten in het Annahuis toch weer niet doorgaan.

De kenningsmakingsavonden van ds. Richard Slaar met de contactpersonen lopen vertraging op. Zodra het kan pakt ds. Slaar de draad weer op.

Het aantal mensen, dat wekelijks de kerkdienst online volgt wordt geschat op minimaal 250. Dit op basis van de ‘kijkcijfers’, (het aantal internetaansluitingen met de website). Ook later (in de week) volgen nog velen de uitgezonden diensten. Een grote belangstelling die ook weer moed geeft!

Doordeweekse gemeente-activiteiten vinden indien mogelijk plaats vanuit de Plaskerk, zodat ze thuis online zijn te volgen. Zoals b.v. het orgelconcert van Klaas Bos, de leerhuisavonden van ds. Richard Slaar en een muzikale avond met André Booiijnk en Mariëlle Schrijver. Op 10 november kunt u vanuit huis meedoen met een workshop ‘hoe vieren we Kerst dit jaar?’