Coronagevolgen-update 4 november 2020

De maatregelen die premier Rutte en minister de Jonge op dinsdag 3 november tijdens de persconferentie hebben aangekondigd hebben voor het gebruik van het Annahuis en de Plaskerk ook gevolgen.
Voorlopig is het Annahuis t/m het einde van week 47 gesloten voor alle activiteiten. Als u Aaltje Booijink (beheerder) wilt spreken dient u het mobiele nummer te bellen: 06-27129798. Aaltje werkt zoveel mogelijk vanuit huis.
De Plaskerk is door de maatregelen op de woensdagen 11 en 18 november ’s morgens niet geopend.
De zondagse diensten kunnen wel doorgaan, zij het met een maximum aantal van 30 personen. Het verplichte gebruik van een mondkapje bij het binnenkomen en verlaten van de kerk blijft van kracht. Volg verder de aanwijzingen van de vrijwilligers. Bij het verlaten van de kerk niet op het plein blijven praten. Groepsvorming is niet toegestaan.
De workshop ‘Hoe vieren wij Kerst dit jaar’ die voor woensdag 10 november op het programma stond krijgt een andere invulling. Zie daarvoor de nieuwsbrief van 6 november.
Intussen blijft de ‘Houd moed, heb lief’ vlag wapperen bij de kerk. Zeker nu hebben we elkaar nodig en proberen we nog meer om te zien naar elkaar. Wel anders dan dat we gewend waren: nu meer contact via telefoon of whatsapp en in ieder geval (helaas) op gepaste afstand.