Clubwerk 
nl. Kidsclub en 12+ club
Contactpersonen:
Wouter Koorevaar; 06-23531048; email: wouter.koorevaar@yfc.nl
Joël Akse; 06-15593806 ; email: joel.akse@yfc.nl

Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er nu geen fysieke ontmoetingen, maar er wordt wel contact gehouden met de jeugd via whatsapp en online spel-avonden. Ook wordt er twee wekelijks door de jeudgwerkers een aantal werkvormen per mail aan de (ouders van ) de kinderen gestuurd, om te thuis te doen.
Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 1 juni. Daarna volgt meer informatie

VBeste jongeren,
Ik ben Wouter Koorevaar, 38 jaar en getrouwd met Christianne. Samen hebben we 2 kinderen. Ezra en Loïs. Ik geniet van zaalvoetbal, fitness, lezen en bordspellen. Regelmatig ben ik met mijn kinderen in Burger’s zoo. Superleuk, omdat we een abonnement hebben en dus de luxe van gaan wanneer het uitkomt. Inmiddels werk ik alweer ruim 11 jaar voor Youth for Christ. Ik vind het gaaf dat ik de komende tijd met jullie op mag trekken! Waarom? Omdat ik geniet van de energie, oprechte nieuwsgierigheid en eerlijkheid die ik steeds opnieuw ervaar in de omgang met jonge mensen. Ik hoop dan ook dat, naast het plezier dat we beleven, jullie de ruimte ervaren jezelf te zijn en tot bloei komen door alles wat we doen en de gesprekken die we met elkaar hebben. De kidzclub avonden worden door Joël geleidt. Ik zal hem daarbij helpen en regelmatig aanwezig zijn.

Hoi allemaal,
Mijn naam is Joël Akse. Ik ben 24 jaar en woon in Rijssen (in het oooh zo mooie Twente). Ik ben vader van een dochtertje, ze heet Alisha.
In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met voetbal. In de zomer voetbal ik soms met mijn vrienden en het hele jaar door kijk ik voetbal op tv. Mijn favoriete voetbalclubs zijn Feyenoord en Liverpool. Naast voetbal vind ik het leuk om te basketballen, tv te kijken en te lezen.

In mijn tienerjaren ging ik zelf naar een jongerencentrum. Ik vond het leuk om daar te komen en ik heb veel aan de jongerenwerkers gehad die daar werkten.
Doordat het jongerenwerk een goeie invloed op mij heeft gehad, maakte ik de keuze om ook jongerenwerk te gaan doen.
Ik loop stage in een jongerencentrum en ga nu ook bij jullie in de kerk jongerenwerk doen.
Het lijkt me leuk om met jullie (jongeren) activiteiten te doen en goeie gesprekken te hebben.

 

 

 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

We zijn gestart met de kidzclub-groep op 7 februari, afgelopen week. De tweede avond is op 21 februari, van 19:00 uur tot 20:30 uur. Overige data volgen nog, in principe om de week. De eerste avond maakten we kennis met elkaar. Dit deden we met actieve spellen en vlotte gesprekken. Het eerste kwartier deden ouders mee om het spel ‘De bom tikt’ te spelen. Een leuk spel om ook de ouders even kennis te laten maken met Joël en Wouter. Daarna gingen we zonder hen verder!!😉 We gingen verder met de namenbingo en een stukje geloofsinhoud aan de hand van de vraag waar de jongeren aan denken bij de persoon Jezus. Dit mochten zij op een post it schrijven. Daarna hebben we dit kort besproken. Het doel was om volgende keren aan te sluiten bij hun behoeften. Zowel inhoudelijk als ideeën voor leuke activiteiten en spellen.