Clubwerk 
nl. Kidzclub en 12+ club
Contactpersonen: Egbert-Jan Haselhorst
egbertjanhaselhorst@yfc.nl of 06-46590455. 

De Protestantse gemeente Raalte heeft een nieuwe jeugdwerker. Egbert-Jan Haselhorst, die coördinerend jongerenwerker is bij Youth for Christ Deventer, stelt zich in het volgende bericht zelf voor. Hij gaat een jongereninloop, die vrijdags om de veertien dagen wordt gehouden, opzetten en daarna ook begeleiden.

Even voorstellen: Egbert-Jan Haselhorst              

‘Actieve avonden’, ‘een veilige plek’, ‘enthousiasme voor een leven met Jezus’.

Zomaar wat gedachten die ik heb als ik denk aan een jeugdavond. Als jongerenwerker bij Youth for Christ mag ik in jullie gemeente een jongereninloop gaan draaien. Deze inloop is op vrijdag elke 2 weken, meer info hierover lees je in een volgend kerkblad. Het is de bedoeling dat we gezellige avonden hebben waarbij we spellen doen, goede gesprekken hebben en leuke activiteiten ondernemen.

Vanuit mijn passie voor jongeren ben ik jeugdwerker geworden. In Den Ham, waar ik woon, ben ik al jarenlang vrijwilliger. Gewoon omdat ik me verbonden voel met de kerk. Niet alleen plaatselijk, maar ook wereldwijd. Die liefde voor de kerk en Jezus wil ik graag overbrengen op jongeren. Ze zijn kostbaar in God’s ogen en ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat het allesbepalend is als er volwassenen om hen heen staan die al een relatie met Jezus hebben.

Daarom doe ik wat ik doe en dat mag ik nu ook in jullie gemeente doen. Bedankt voor het in mij gestelde vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Egbert-Jan Haselhorst

Nieuws van de Kidzclub
vrijdag 18 September

Hoi allemaal,
Wat was het leuk op de club van vrijdag 18 september! De kids hebben genoten en Astrid en ik ook. We hebben kennisgemaakt, zijn actief bezig geweest en hebben goede gesprekken gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Vrijdag 2 oktober hopen we weer bij elkaar te komen. Wie komen er nog meer? Van harte welkom! We beginnen om 19.00 uur en om 20.30 is het afgelopen. Dus meld je snel aan: egbertjanhaselhorst@yfc.nl of 06-46590455. Voor jullie eigen veiligheid graag de deur aan de kant van  Maurits (de slager) te nemen. Hier zijn dubbele deuren en is er meer ruimte om er in en uit te gaan.  Zie de foto’s om een beeld te krijgen hoe het er op de club aan toe gaat. Graag tot snel!
Egbert-Jan Haselhorst
Coördinerend Jongerenwerker Youth for Christ