Bijbelquiz

Datum:

dinsdag 24 januari 2023

Tijd:

20.00 uur

Locatie:

Annahonk, Raalte

Kosten:

nee

Opgave vooraf:

ja

Wat weet u van de Bijbel? Wilt u nieuwe dingen ontdekken? Ga dan de uitdaging aan met uzelf en met anderen. Elk jaar rond de Nationale Bijbelzondag wordt in veel plaatsen de Bijbelquiz georganiseerd. Oud-deelnemers zijn erg enthousiast dus we hopen dat er veel mensen komen!

Dit jaar zijn er twee Bijbelquizzen gemaakt die bij elkaar alle Bijbelboeken van Genesis tot en met Openbaring kort aan de orde stellen. Steeds met een sleuteltekst, een korte omschrijving en een meerkeuzevraag. Het wordt een Bijbelquiz vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes. De
quiz is van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap (NBG). U kunt zelf meedoen met de quiz, maar u kunt uiteraard ook als toeschouwer komen.

Nadat vorig jaar de quiz in Wijhe was, zijn we dit jaar weer in Raalte. De vorige edities waren erg leuk en leerzaam. Laat u niet weerhouden door een gebrek aan Bijbelkennis, meedoen is belangrijker dan winnen!

Aanmelden kan via de website (zie link hierboven), e-mail: activiteiten@pknraalte.nl, of bij Alie Geerts (tel.: 06-20850785).

(Let op: de oorspronkelijke datum van deze activiteit was 25 oktober 2022; de nieuwe datum is 24 januari 2023)