Activiteiten voor de jeugd

Baby’s, peuters & kleuters (tot ± 6 jaar)

Kinderoppas
Voor de jongste kinderen wordt er bij bijzondere diensten op zondag oppas geregeld. Dit wordt in het kerkblad en op de website aangegeven.

Kerk op schoot
Kerk op Schoot zijn sprankelende belevingsgerichte diensten (van 20 minuten) waarin baby’s en peuters een Bijbelverhaal beleven met alle zintuigen. Jonge kinderen maken op een speelse manier kennis met de kerk en ouders kunnen elkaar ontmoeten! We drinken altijd samen koffie en de kinderen kunnen nog even lekker spelen.

Data voor komend seizoen: 15 december

Info: Karin Vowinkel
E-mail: karinvowinkel@gmail.com

Kinderen in de basisschoolleeftijd

Kindernevendienst
We bieden kindernevendienst op bijzondere zondagen: feest- en gedenkdagen en dopen. Na de kerkdienst is er koffie drinken! Zo kunnen ouders elkaar ook ontmoeten. Houd voor de actuele data de Wegwijzer en de website in de gaten.

Kidzclub
Eén keer in de veertien dagen is er Kidzclub voor kinderen in de basisschoolleeftijd (groep 5 t/m 8). Leuke activiteiten doen in een ontspannen sfeer. De Kidzclubavonden zullen begeleid worden door onze Jeugdwerker Ruben Baan.

Jeugd/Jongeren > 12 jaar

Eens per 3 weken is er club op woensdagavond voor jeugd in het voortgezet onderwijs (leeftijd van 12 t/m 15 jaar). Leuke activiteiten, ontspannen sfeer, gezelligheid, kom ook! Deze clubavonden zullen begeleid worden door onze Jeugdwerker Ruben Baan.

Jongeren > 16 jaar

Raalte for Roemenië (R-4-R)
Eén keer in de 2 jaar gaat er een groep jongeren aan de slag bij een project in het buitenland. De afgelopen jaren is dit altijd in Roemenië geweest, maar de stuurgroep oriënteert zich nu breder op de toekomst en de mogelijkheden. Lijkt het jou leuk de handen uit de mouwen te steken en te helpen bij mensen die het niet zo goed hebben als wij? Sluit je dan aan bij R-4-R! Kijk op de website: www.raalteforromania.nl voor nieuws, aanmelden voor deelname aan acties of de reis.

Info:
Dianne Visser, tel.: 06-11818516
E-mail: raalte4roemenie@gmail.com

Heb je vragen over het jeugdwerk? Bel of mail:

Astrid Hommes, jeugdouderling, tel.: 06-46315719, E-mail: astridhommes@pknraalte.nl
Gerben Gritter, redactielid wegwijzer jeugdpagina’s, tel.: 06-24590681