Aanmelden activiteit

Gebruik dit formulier om je aan te melden voor een of meerdere activiteiten.

Vul je naam in en bij de gekozen activiteit(en) het aantal personen. Onderaan het formulier nog je e-mailadres invullen en dan verzenden.

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding in je mailbox.

Ook dit seizoen wordt er weer gewandeld in Klein Salland verband. Om de beurt wordt er per kerk een wandeling georganiseerd. Dit seizoen op 4 november 2022 in Raalte en op 14 april 2023 in Wesepe.
Vandaag bezoeken we de synagoge in Enschede, een rijksmonument uit 1928 dat nog volop in gebruik is als Joods gebedshuis. De rondleiding zal langs verschillende zalen en klaslokalen gaan, met glas in loodramen en mozaïeken in 20-er jaren stijl. Het hoogtepunt is wel de grote sjoel met de Heilige Ark.
Het jubilerende Deventer Symfonisch Orkest (in 2021 honderd jaar springlevend!) komt naar de Plaskerk. Zij spelen een gevarieerd en luchtig, licht klassiek programma met voor ieder wat wils.
Op een mooie locatie willen we elkaar informeel ontmoeten om zo het activiteitenseizoen af te sluiten. We heffen het glas op een mooie zomer. Natuurlijk gaan we samen eten en maken er een gezellig samenzijn van.