Nieuwsbrief februari 2017

Huiskameravond
Donderdag 2 februari om 20.00 uur is er een huiskameravond met als thema: Durf jij je geloof te laten zien? Graag opgeven bij Marja van der Wal, tel. 356303 of per e-mail marjavanderwal@hotmail.com. Van Marja hoor je dan waar de avond wordt gehouden.

Koffie
Na afloop van de dienst van zondag 5 februari kun je weer koffie/thee drinken in het Annahuis. In deze dienst wordt afscheid genomen van Jantine Groenewold. 

Op donderdag 23 februari is er weer een koffie ochtend. Dit biedt ons de gelegenheid om elkaar niet alleen op zondagochtend, maar ook door de week elkaar te ontmoeten. 

Filmavond
De 2e en tevens laatste filmavond van dit seizoen is op vrijdag 17 februari. Deze keer weer in de fimzaal van het Annahuis. De film “Still life” gaat over John May, een gemeenteambtenaar die belast is met het vinden van nabestaanden van personen die alleen zijn gestorven. John probeert steeds zoveel mogelijk informatie over de overledene te achterhalen, zodat er een passende uitvaart geregeld kan worden. Wanneer zijn afdeling wordt afgeslankt, zet John alles op alles om voor zijn laatste persoon een waardig afscheid te organiseren. Na deze bevrijdende reis kan John eindelijk zijn eigen leven gaan leiden. Vanaf 19.00 uur is er koffie; de film begint om 19.15 uur. Geja Dijkman verzorgt de inleiding. Na afloop kun je gezellig na praten onder het genot van een drankje (voor eigen rekening). Opgave vooraf via de website of bij Henny Roelofs, tel. 358203 of per e-mail hwroelofs@hotmail.com

Bingo
De Bingo-avond op maandag 20 februari valt in de voorjaarsvakantie: dus weer een leuk avondje uit met uw (klein)kinderen. Er zijn leuke prijzen te winnen en het is heel gezellig. Aanvang: 20.00 uur; zaal open vanaf 19.30 uur. De opbrengst is voor de restauratie van de fresco’s en het diaconale project van dit jaar: Compassion. 

Vanuit de jeugdclubs

Girlsclub ‘to the max’
Op vrijdag 3 februari spelen de meiden van de Girlsclub het spel Sirkelslag. Daarvoor gaan ze met andere jeugdclubs uit Klein Salland naar Wijhe 

Kidzclub
Dit keer wijken we af van de vrijdagavond en sluiten we op maandagavond 20 februari aan bij de bingo avond van de kerk. Een mooie gelegenheid waar jong & oud elkaar kunnen ontmoeten!

Activiteit uit Klein Salland & overige activiteiten 

Klein Sallandse zondag
Frans Hals kwartet in Nicolaaskerk Wesepe

Vier jonge musici – verenigd in het Frans Hals kwartet - verzorgen op zondagmiddag 26 februari a.s. een indrukwekkend concert in Wesepe. De naam van de groep verwijst naar de vrolijkheid en kleurrijkheid van de schilderijen van Frans Hals, maar de musici zijn bovenal zeer getalenteerd. Met twee violen (Elise Besemer en Gioia Kuipers), een cello (Kalle de Bie) en een altviool (Robin van Gemeren) brengt het kwartet werken ten gehore van Beethoven, Sjostakovitsj en de Nederlandse componist Bosmans. De musici geven steeds een korte toelichting op de stukken.

De uitvoering is op 26 februari 2017 om 15.00 uur (14.30 uur is de deur open)

Locatie: Nicolaaskerk, Ds. E. Kreikenlaan 3 in Wesepe
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur of via www.denicolaasconcerten.nl Entree: € 15 (inclusief consumptie). Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis komen luisteren en kijken.

---