Nieuwsbrief Juni

---

Zondag 5 juni
Zondag 5 juni zingen we in de dienst uit de liedbundel van Johannes de Heer. Ds. Günter Brandorff gaat deze dienst voor. Na afloop is er weer koffiedrinken. Een mooie gelegenheid om elkaar vast een goede vakantieperiode toe te wensenPlaats de muis op de afbeelding links.

Rommelmarkt
Zaterdag 18 juni wordt de jaarlijkse rommelmarkt georganiseerd. Vanaf 8.30 uur staan de kramen opgesteld en worden allerlei spullen te koop aangeboden.

Van harte welkom om een kijkje te komen nemen! Er is van alles te koop en daarnaast is er een enveloppenkraam, een verloting, worden er oliebollen gebakken en kun je genieten van heerlijke koffie met cake.

Wie hiervoor nog een cake wil bakken, kan deze (vlak) van tevoren inleveren bij het Annahuis

De opbrengst van de rommelmarkt is gaat naar 2 doelen: de helft gaat naar het restauratie van de plafondschilderingen en het andere deel is bestemd voor het diaconale project Manguezal.

 

In week 25 willen we graag de zalen in het Annahuis extra schoonmaken. Zoals jullie weten, wordt het Annahuis veel verhuurd en daardoor veel gebruikt. Dus het is goed om even extra te soppen.

Op maandagmorgen 20 juni, woensdagmorgen 22 juni en donderdagmorgen 23 juni gaan we aan de slag vanaf 9.00 uur. Wie wil er een handje helpen??

Kun je niet op een ochtend maar wil je wel graag wat doen; de gordijnen moeten bijv. gewassen. Laat dan ook even van je horen. Vele handen maken licht werk. 

Vooruitblik: startzondag 11 september
Dit jaar hebben we een bijzondere startzondag, want dan vieren we ook de 10e verjaardag van onze Protestantse gemeente. En daar willen we natuurlijk wel even bij stilstaan! In de vorm van een feestelijke dienst, om onze Heer te danken, waarbij we een beetje terugkijken maar vooral de blik naar de toekomst gericht houden. Deze dienst worden ook een aantal nieuwe ambtsdragers bevestigd.

Aansluitend aan de dienst is er een feestelijke kop koffie met …. Iets lekkers? En wat gaan we nog meer doen?? Van harte welkom om naar de dienst of voor een kop koffie na afloop aan te schuiven.

---