Nieuwsbrief september 2015

Stöppelhaene is achter de rug en veel activiteiten staan alweer op het programma.In deze nieuwsbrief extra aandacht voor het APP Activiteitenprogramma, presentatie in het startweekend.

STARTWEEKEND 11, 12 en 13 september

R4R organiseert een gezellige borrel om elkaar weer te ontmoeten! Voor wie: alle vrijwilligers van toen en nu binnen R4R 
Wanneer: vrijdagavond 11 september
Tijd: 20.00 uur
Waar: Annahuis
Ken jij nog meer mensen die geïnteresseerd zijn in het werk van R4R? Nodig ze uit, iedereen is van harte welkom!          

Op zaterdag 12 september zijn jullie vanaf 16.00 uur van harte welkom op het kerkplein en/of in het Annahuis of de Plaskerk. Het plein wordt gezellig ingericht met statafels en zitjes. Wij gaan pannenkoeken bakken, maken er broodjes worst en we steken ook de barbecue aan. 

Een ontspannen en ongedwongen bijeenkomst voor zowel de gemeente, maar dit jaar hebben wij ook onze buren, bewoners en bedrijven rond de Plaskerk uitgenodigd. Een mooie gelegenheid voor ieder om eens ‘in de keuken van de kerk’ te kijken. Er is een foto-expositie, met als thema: Goede buren, in de Plaskerk en voor de kinderen zijn er allerlei spelletjes en andere leuke activiteiten. De activiteiten die het komende seizoen op het programma staan (APP) worden ook gepresenteerd. Rond 19.00 uur wordt het programma afgesloten.

Op zondag 13 september vervolgen wij het startweekend programma. Na de dienst, die om 09.30 uur begint gaan wij koffie/theedrinken. Het door gemeenteleden gebakken lekkers laten wij ons goed smaken. De foto-expositie kan worden bekeken en het APP wordt doorlopend gepresenteerd. 

Zaterdag 19 september vanaf 9.00 uur is het Annahuis geopend voor de jaarlijkse Bazar voor Kameroen. Draai mee met het rad van Fortuin, koop een mooi boek of raad de naam van de pop. Het kan allemaal, de organisatie is er klaar voor!

Om 17.00 uur organiseert de Raad van Kerken Raalte-Broekland in de Basiliek van de Heilige Kruisverheffing de jaarlijkse Oecumenische Vredesdienst. De dienst wordt geleid door pastor Joke van Steenoven. Het thema van de Vredesweek is VREDE VERBINDT Vrede raakt ons allen.....meer dan ooit!!
Na afloop van de dienst is er koffie en thee. Iedereen is van harte uitgenodigd.

 

REMBRANDT, altijd al geïnteresseerd geweest?
Op dinsdag 22 september houdt ds. Reinier Gosker uit Wesepe een presentatie over schilderijen en prenten van Bijbelse taferelen, die de beroemde meester Rembrandt van Rijn maakte. Aan de hand van het boek dat Anne Marijke Spijkerboer erover schreef gaan wij met elkaar in gesprek. Neem a.u.b. uw Bijbel mee. Graag wel van tevoren opgeven bij Janny Bolt tel: 353350 / e-mail: jannyvankampen@bolt.tk. De Rembrandtavond begint om 20.00 uur en wordt in het Annahuis gehouden. 

Zondagavond 27 september staat er weer een ontmoetingsdienst gepland. Het thema van deze dienst is; 'is God online'?
Door middel van liederen, interactie en online zijn, laten we u zien hoe God online was en is. De dienst begint om 19.00 uur en vindt plaats in het Annahuis vanwege een goede internetverbinding. Vanaf 18.45 uur kunt u terecht voor een kopje koffie of thee. Tot dan!

 

Wilt u de nieuwsbrief digitaal ontvangen? Dat kan! Je kunt je aanmelden via:

www.pknraalte.nl/e-mailadres.php

---