Nieuwsbrief juli 2018

---

Diensten in de Pauluskerk
Ook deze maanden kerken we in de Pauluskerk. Er liggen briefjes met de orde van dienst achter in de kerk, dit aantal is beperkt, doet u even samen met uw buurvrouw of buurman? 

Ook het aantal liedboeken is beperkt, daarom het verzoek om uw eigen liedboek mee te nemen. 

Mensen met gehoorproblemen worden verzocht plaats te nemen in het linker bankenvak. Alleen in dat vak kan men gebruik maken van het ringleidingsysteem.

Verwonderdienst
Op 1 juli is er een Verwonderdienst. De dienst start om 10.15 uur, vanaf 9.30 uur is er koffie.

Als je kijkt, zie je meer… Kun je aan de buitenkant zien hoe het met iemand gaat? Wat iemand meemaakt?  Soms wel, soms niet…. Wie ziet hoe het met jou gaat?

Jong en oud is van harte welkom in deze dienst.

Fresco’s
De restauratie van de fresco’s verloopt voorspoedig. Vanaf juli zijn er in verband met de vakantie periode geen bezichtigingen meer gepland.

Kerkelijk bureau
Let op: eerste vrijdagen in juli en augustus is het kerkelijk bureau niet geopend. De eerstvolgende keer dat de busjes weer geleegd kunnen worden en/of kerkmunten gehaald kunnen worden, is op vrijdag 7 september.

Koffie-ochtend
Donderdag 19 juli staat om 10.00 uur de koffie klaar op de maandelijkse koffieochtend. Gewoon gezellig, gewoon lekker, gewoon doen

Kerk op schoot dienst
Op 15 juli gaan we van 11.30 tot 12.15 uur op reis met Abraham. Alle ouders en opa’s en oma’s met hun (klein)kinderen van 0 – 4 jaar zijn van harte welkom om met ons mee te reizen. Kom kijken, luisteren, zingen en elkaar ontmoeten!