logo pkn
Nieuwsbrief woensdag 4 november
Nieuwe maatregelen
Annahuis
Gisteravond is er weer een persconferentie geweest en er zijn weer nieuwe maatregelen afgekondigd. Ook voor ons heeft dit gevolgen. Het Annahuis en Annahonk gaan de komende veertien dagen dicht.
Aaltje Booijink werkt zoveel mogelijk vanuit huis.

Plaskerk
Kaarsje aansteken
Ook is de komende twee weken de Plaskerk op woensdagmorgen dicht. We hopen dat we weer open kunnen op woensdag 18 november.
Kerkdiensten
plaskerk
De kerkdiensten op zondagmorgen kunnen doorgaan zoals we dat gewend zijn. Met een maximaal aantal van 30 personen. Uitvaarten gaan nu naar een maximaal aantal van 30 personen.
We vragen jullie vooral ook om de aanwijzingen van onze vrijwilligers op te volgen en bij het uitgaan van de kerk niet op het plein te blijven praten. Groepsvorming is in de buitenruimte niet toegestaan.
Houd moed, heb lief!
Houd moed
Het valt allemaal niet mee. De maatregelen zijn fors en grijpen vooral ook in op ons privéleven. Blijf naar elkaar omkijken, houd moed en heb lief!
Een belletje of een kaartje kunnen in deze dagen goed doen. Heb je behoefte aan contact of wil je met iemand praten? Dat kan, het pastorale telefoonnummer is:
06-27184443
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.