logo pkn
Nieuwsbrief vrijdag 20 november 2020
Gedachtenisdienst
eeuwig2
Vanavond, vrijdag 20 november om 19.00 en 20.30 uur vinden de gedachtenisdiensten plaats. Ds. Henriƫtte de Graaf gaat voor in beide bijzondere diensten. Je kunt via www.pknraalte.nl/kerkdienstgemist/ aansluiten. We wensen de families een waardevolle bijeenkomst toe.
Eeuwigheidszondag
eeuwig4
Zondag 22 november is het Eeuwigheidszondag. Een bijzondere zondag in het jaar. We staan stil bij de mensen die het afgelopen jaar zijn overleden. We denken aan hen en hopen kracht en troost te vinden in de dienst en bij elkaar. Dhr. Gijs van Vulpen gaat voor in deze dienst. Ook hier kun je via www.pknraalte.nl/kerkdienstgemist/ aansluiten.
Corona maatregelen
Jeugd
Gelukkig, het Annahuis is weer open! We vallen terug naar de regelgeving van 13 oktober. Wat houdt dat in voor ons?
* De kerkdiensten blijven met registratie, op max. 30 personen excl. organisatie.
* De Plaskerk is op woensdagmorgen weer open van 10.00 uur tot 12.00 uur.
* Uitvaarten mogen op 1,5 meter met meer dan 30 aanwezigen plaats vinden in de Plaskerk. Dit gebeurt in overleg met de uitvaartleider.
* Groepen tot 30 pers. op 1,5 meter per ruimte is toegestaan. Dus vergaderingen kunnen weer beperkt plaats vinden.
* De jeugd kan weer bijeenkomen in het Annahonk, voor de Kidzclub.
* Het Annahuis en Annahonk zijn alleen open op afspraak, graag melden bij de beheerder Aaltje Booijink als je komt.
Kerstroute
Kerstboom
Op de foto zien jullie de kerstboom die in de kerk komt te staan met Kerst. De boom wordt op zaterdag 12 december opgehaald en dan ook gelijk op de plek gezet. Dan kunnen op zondag 13 december de eerste versieringen erin worden gehangen.
Hebben jullie het filmpje van de Kerstroute al bekeken en al gehoor gegeven aan de oproep om muzikaal of op een andere manier bij te dragen aan de diensten op Kerstavond en op 1e Kerstdag? Je kunt je tot eind van deze maand aanmelden via annahuis@pknraalte.nl Zo gaan wij er samen een paar mooie vieringen van maken!

Eindejaarcollecte 2020 thema: Geeft u ook om onze gemeente?
collecte
Als het goed is wordt eind deze maand de brief met daarin het verzoek om een eindejaarsgift voor onze kerk bij u bezorgd. We leven in een onzekere tijd. Een tijd die niemand had kunnen voorspellen.
Ook in deze crisistijd zijn er allerlei activiteiten in onze gemeente: erediensten met de uitzendingen via internet, pastoraat en diaconaat. Activiteiten die ons samen in ons geloof inspireren, verbinden en bemoedigen. Samen leven!
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.