logo pkn
Nieuwsbrief 11 september 2020
Zondag 13 september
ruth
Zondagmorgen 13 september vieren we met elkaar het avondmaal. De dienst wordt geleid door ds. Richard Slaar. De Bijbellezing van Ruth staat centraal in deze dienst.
Avondmaalsviering
Avondmaal
De invulling zal in verband met corona maatregelen anders zijn dan u gewend bent. De diakenen zullen brood en wijn/druivensap naar de kerkbezoekers brengen in de stoelen en de banken. Een stukje brood kan van dienbladen worden afgepakt, de wijn/druivensap wordt in kleine bekertjes aangereikt. De bekertjes worden direct weer opgehaald.
Iedereen kan op zijn of haar plaats blijven zitten. U kunt ook thuis avondmaal meevieren met eigen brood en wijn.
Koffie drinken na de dienst
koffie
Na de dienst is er koffiedrinken in het Annahuis. Ds. Richard Slaar zal bij jullie aan tafel schuiven en ook op deze manier kennis met ons maken. De komende weken gaat hij zoveel mogelijk langs alle verschillende groepen en commissies. Alles binnen de mogelijkheden die er nu zijn.
Donderdagmorgen 17 september
fig11
Op donderdagmorgen 17 september staan de deuren van het Annahuis weer open. We willen weer de gelegenheid bieden elkaar te ontmoeten en elkaar te spreken. Uiteraard met de 1,5 meter afstand. We beseffen dat het anders is als voorheen, maar we zullen samen een weg vinden in het "nieuw ontmoeten". Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar. Van harte welkom!
Link naar kerkdienstgemist
Link naar liturgie pagina