logo pkn
Nieuwsbrief 04 september 2020
Zondag 06 september.
Lamp
Ds. Boersma uit Wapenveld gaat voor op zondag 06 september. We lezen en zingen Psalm 119.
Uw woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad.
Je kunt je bij voorkeur aanmelden via de website van maandag 10.00 uur tot vrijdag 17.00 uur of een telefoontje naar het pastoraat tel 06–27184443, dan ben je verzekerd van een plaats.
Het is ook mogelijk om zonder aanmelding op zondagmorgen te komen, dan wel graag even een briefje met contactgegevens meenemen. Wees WELKOM! Na de dienst is er gelegenheid om koffie te drinken in het Annahuis.
Afscheid.
Afscheid Jolanda
Na bijna 15 jaar, hebben we afgelopen maandag afscheid genomen van Jolanda Boerdam. Zij zorgde er al deze jaren voor dat Annahuis/honk en Plaskerk er schoon en netjes uitzagen. Zij gaat haar uren uitbreiden bij hotel de Zwaan. Jolanda dank je wel voor je inzet en we wensen je alle goeds!
Cantorij.
muzieknoot_op_notenbalk_2_1
De leden van de cantorij zijn bij elkaar geweest en hebben samen besloten dat de cantorij van de Plaskerk stopt. In het komende de Wegwijzer zal hier uitgebreid bij worden stilgestaan.

Géén kerkelijk bureau.
Spaarpot
In deze coronatijd is er géén kerkelijk bureau. Contactpersonen die de spaarpotjes willen laten legen, kunnen terecht op maandag- of woensdagochtend. Graag van te voren contact opnemen met Jan Brinkhuis. 06-22522918
Kidsclub.
jongeren activiteit
Camera.
Vanaf half september start de Kidsclub weer. Als je zin hebt om mee te doen: geef je op bij Astrid Hommes. Er zijn twee jeugdleiders die vol uitdagende ideeën met jullie om de twee weken op vrijdagavond activiteiten willen gaan doen. Voor de 12+ groep is er elke maand een bijeenkomst gepland. Houd de website en de nieuwsbrief in de gaten.
camera nieuw
De Kerkenraad heeft deze week besloten om een 2e camera te plaatsen voor het beter in beeld brengen van de diensten in de Plaskerk. Bovendien wordt het bedieningstableau volledig aangepast om te voldoen aan de wensen die de kijkers de afgelopen maanden hebben aangegeven. Maandag 21 september wordt de camera en verdere apparatuur geïnstalleerd. Als het allemaal lukt kunnen we op zondag 27 september gebruik maken van het nieuwe systeem. Zo is het o.a. mogelijk om de preek vanaf de kansel goed in beeld te brengen.
Link naar kerkdienstgemist
Link naar liturgie pagina