logo pkn
Nieuwsbrief vrijdag 2 oktober 2020
Zondag 4 oktober
ark van Noach
Zondag 4 oktober gaat het in de gezinsdienst over de Ark van Noach. "Kom aan boord" is het thema van de dienst. We beginnen om 10.00 uur. We luisteren naar verhalen, praten erover en maken muziek. Kom je ook?!
Geen koffie
Geen koffie
De maatregelen rondom het coronavirus zijn weer aangescherpt. Daarom hebben we besloten om na de kerkdienst van komende zondagen geen koffie te drinken. We laten horen wanneer dit weer mogelijk is.
Corona-maatregelen
Coronavirus
Gelukkig kunnen de kerkdiensten zoals wij ze nu organiseren door blijven gaan. Hier is ook geen verdere beperking op de aantallen.
Voor het Annahuis is dit anders. We mogen 30 gasten per ruimte op 1,5 meter. Daarbij is registratie verplicht. Kom dus niet zomaar even binnen lopen maar meldt je aan of geef het door aan Aaltje Booijink.
Het is nog mogelijk om bij elkaar te komen in het Annahuis. Wel is het zo, dat wat je thuis kan doen, bij voorkeur dan niet in het Annahuis. De jeugdclub kan gewoon doorgaan en een beperkt aantal groepen heeft nog een bijeenkomst in het Annahuis. Hopelijk blijft het bij deze maatregelen.
18 jarigen
18+
De 18 jarigen van onze gemeente Raalte krijgen een uitnodiging om in gesprek te gaan met ds. Richard Slaar en Astrid Hommes. Als je 18 wordt dan verandert er veel, het is goed om daar met elkaar van gedachten over te wisselen.
Eenzaamheid
Eenzaam
Voel jij je eenzaam? Dat is helemaal niet raar in deze tijd. De dagen worden korter, de natuur verandert van kleur. Daarbij zijn de maatregelen van invloed op samen komen, ook binnen onze gezinnen. Kijk daarom eens extra naar elkaar om.
Heb je behoefte aan een gesprek of wil je iets met iemand delen, het nummer van het pastoraat is bereikbaar: 06-27184443

Link naar kerkdienstgemist
Link naar liturgie pagina