logo pkn
Nieuwsbrief vrijdag 28 augustus 2020
Intrede-dienst.
Karolien Zwerver
Foto ds Slaar
Komende zondag 30 augustus is het dan zover. Ds. Karolien Zwerver zal ds. Richard Slaar bevestigen als nieuwe dominee van de Protestantse gemeente Raalte. Een feestelijke gebeurtenis waar we met ons allen naar uitzien. De dienst is te volgen via:
Dienst live luisteren
Op zondag naar de kerk.
Plaskerk
Naast het reserveren voor de zondagsmorgendienst komt er een mogelijkheid bij. Mocht je op zondagmorgen toch graag naar de kerk komen en je hebt niet gereserveerd, dan ben je welkom. Het kan dus voorkomen dat de kerk wel "vol" zit en er geen plaats meer is. Graag wel een briefje meenemen met je contactgegevens. Dus wil je gegarandeerd zijn van een plek reserveer dan van te voren. Maar voel je bovenal vooral welkom!
Koffie na de dienst.
koffie
In de maand september zal er iedere zondag na de dienst gelegenheid zijn om in het Annahuis een kopje koffie te komen drinken. Een mooie manier om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Wij hopen van harte dat jullie hier gebruik van maken.
Woensdagmorgen Plaskerk open.
Kaarsje aansteken
De Plaskerk blijft ook in de aankomende maanden op woensdagmorgen geopend. We leven in een bijzondere tijd en mensen hebben behoefte aan het aansteken van een kaarsje, een moment van bezinning, luisteren naar het orgel of "gewoon" maar even zitten. Die gelegenheid willen we graag bieden.
De inloop.
Zaal 5
Op woensdagmorgen 2 september gaat ook de inloop weer open. Niet in de ruimte zoals hiernaast maar in de ruimte van het filmhuis. Daar hebben we voldoende ruimte om op 1,5 meter met elkaar een kop koffie te kunnen drinken. We hopen onze gasten weer van harte te ontmoeten!
Filmhuis.
Film
Het bestuur van het filmhuis Raalte heeft vanwege de beperkte mogelijkheden t.a.v. het tonen van een film, besloten om tot en met december geen filmavonden te organiseren. Hopelijk kunnen we in 2021 weer genieten van de films die zij programmeren. Wij houden jullie op de hoogte.
Link naar kerkdienstgemist
Link naar liturgie pagina