logo pkn
Nieuwsbrief 21 augustus 2020
Zondag 23 augustus
Wie is Jezus foto
Op deze zondagmorgen gaat ds. de Vries uit Nijverdal voor in de dienst die om 09.30 uur begint. Het thema van de dienst is: "Wie is Jezus?"
Je bent van harte welkom in de Plaskerk. Aanmelden kan via de website of via de telefoon van het pastoraat.
Zondag 30 augustus
twitt1_400x400
Het is bijna zover, op zondag 30 augustus mogen we ds. Richard Slaar welkom heten binnen onze Protestantse gemeente Raalte. Heb jij je al aangemeld? Dit kan tot en met zondag 23 augustus via het belangstellingsformulier Link naar formulier Doen!
Na de dienst is er koffie drinken in de verschillende zalen en op het plein bij goed weer. Graag hierbij de aanwijzingen opvolgen. We gaan er samen een feestelijke dag van maken!
Freedom
Freedom
Freedom laat van zich horen en niet door voor jullie te zingen, maar door aan te geven dat we dit voorlopig niet doen. Om het voor ieders gezondheid zo veilig mogelijk te houden, heeft het koor besloten voorlopig niet te repeteren. Zo gauw het weer mogelijk is, starten we weer op en hopen we ook voor jullie weer te zingen.
Een leuk idee!
André en Mariëlle
Mariëlle en André hebben het idee opgepakt om een muzikale avond te verzorgen in oktober. Zij willen dat op een ludieke manier doen. Je mag een verzoeknummer aanleveren en vertellen waarom juist dat nummer door jou is uitgekozen. Mariëlle gaat kijken, of dit voor hen te spelen en te zingen is en zij maakt daar dan een programma van. Mariëlle: “Wij zingen dit keer graag voor een goed doel: het Rode Kruis. Zij verlenen hulp bij de coronacrisis in 153 landen, waaronder ons eigen land. Maak jouw bijdrage over via https://doneer.rodekruis.nl/coronavirus
Wij vinden het leuk om te horen als je dit hebt gedaan.
Samen maken we er een mooi programma van!
Lever jouw lied aan via annahuis@pknraalte.nl of via een briefje in de brievenbus van het Annahuis.
Link naar kerkdienstgemist
Link naar liturgie pagina