logo pkn
Nieuwsbrief 26 juni 2020
reserveren
Reserveren voor de dienst van zondag 5 juli
Vanaf maandagmorgen 29 juni 10.00 uur tot donderdagavond 2 juli 24.00 uur, kun je reserveren voor de dienst van zondag 5 juli. Dan kan daarna de lijst samengesteld worden en worden de dienstdoende vrijwilligers van die zondag op de hoogte gebracht.
Aanmelden kan via www.pknraalte.nl of 06-27184443
Persconferentie-Rutte-en-De-Jonge-over-versoepeling-coronamaatregelen
Coronamaatregelen
De verruiming van de maatregelen die in de afgelopen persconferentie zijn aangegeven, geven geen verdere verruiming voor het Annahuis en de Plaskerk. Dit komt omdat de 1,5 meter leidend is. Dat is een vaststaand uitgangspunt. Al onze ruimtes zijn daar nu op ingericht en daar zullen we voorlopig mee moeten werken. Bovenal is van belang dat we op een veilige manier werken voor iedereen die komt en die bij ons werkt.
dopen
Bijzondere diensten
Op zondag 16 augustus worden er drie kinderen gedoopt in de Plaskerk. Wat fijn dat dat weer kan. Ds. Henriƫtte de Graaf gaat voor in deze dienst. In nauw overleg met de ouders wordt er gekeken naar de invulling van deze dienst.
Op zondag 30 augustus is de bevestigingsdienst van ds. Richard Slaar. Alvast voor je agenda, verder informatie volgt.
Relax
Zomer
De zomerperiode is begonnen, we trekken er weer op uit. Dit jaar wat meer in eigen land. Even een paar dagen eruit, de zinnen verzetten.
Ook wij doen een stapje terug, daarom is dit de laatste nieuwsbrief voor de zomerperiode. Half augustus komen we bij je terug. Als er toch informatie is die wij direct met jullie willen delen, dan hoor je dit natuurlijk.
Wij wensen je een fijne zomerperiode toe!
Link naar kerkdienstgemist
Link naar liturgie pagina