logo pkn
Extra Nieuwsbrief Januari 2020
Zondag 2 februari
Kerk1

Zondag 2 februari wordt er geen dienst in de Plaskerk gehouden. Gemeenteleden uit Raalte en natuurlijk ook andere belangstellenden zijn van harte welkom in de Protestantse kerk in Wijhe!
De dienst in Wijhe begint ook om 10.00 uur. Ds. Henriëtte de Graaf en ds. Henk Jan Damstra gaan voor.
Mocht u vervoer naar Wijhe willen hebben, neem dan contact op met het contactpunt pastoraat: 06-27184443.
‘Levenslicht’ Kunstwerk Daan Roosengaarde
Het kunstwerk in de Plaskerk heeft al vele bezoekers weten te trekken. Elke bezoeker is zeer onder de indruk van het ‘Levenslicht’ en de bijbehorende Power Point presentatie. Zondag 2 februari is de laatste dag dat het kunstwerk in de Plaskerk is te bewonderen. De kerk is geopend van 18.30 tot 21.30 uur.
download1
Zing mee met liederen van Huub Oosterhuis!
Kerk3
Op zondag 9 februari zal in de kerk van Wesepe weer de bekende Oosterhuis zangdienst plaats vinden. Medewerking verleent een koor samengesteld uit de cantorij van de Protestantse Gemeente Wesepe aangevuld met zangers uit de regio.
Dit koor zal worden gedirigeerd door Corinne Ovinge-Best en muzikaal worden begeleid door Marijn Siero. Voorganger is de theoloog Kees Kok, die gedurende lange tijd een naaste medewerker van Huub Oosterhuis en lid van het liturgisch team van de Nieuwe Liefde in Amsterdam was. Voor liefhebbers van de liederen van Huub Oosterhuis is deze dienst een absolute must. De dienst begint om 15.00 uur.
Na de dienst is er koffie met cake.