Annahuis
NIEUWSBRIEF
vrijdag
15 december 2023
Plaskerk
Zaterdag 16 december
Zondag 17 december derde advent
Vier kleine kaarsen
Verlanglichtjes voor kerst
Zo komt voor jou en mij
Het kerstfeest dichterbij
Steek ze aan – Ze mogen branden gaan
De dienst staat in het teken van het Avondmaal. De kerstboom staat in de kerk en de eerste vredesduiven kunnen in de boom worden gehangen. Ds. Richard Slaar gaat voor in deze dienst die om 10.00 uur begint.
Woensdagmorgen 20 december
In samenwerking met de zelfregie organiseren we op woensdagmorgen 20 december een gezellige kerstbijeenkomst. De koffie staat om 10.00 uur de koffie klaar in het Annahuis en de zelfregie heeft een winter-kerstmarkt georganiseerd. Om 11.00 uur is er een korte kerstviering in de Plaskerk met bekende kerstliederen en er is gelegenheid om een kaarsje te branden. Ds. Richard Slaar gaat voor in deze viering.
Woensdagavond 20 december
Zondagavond 24 December
16.30 Kinderkerstfeest
Het kerstverhaal vertelt van wijzen, en van herders, van engelen ook. Maar allen zijn ze vooral blij omdat het kindje Jezus er is. Ben jij ook blij en vier je mee? Na de dienst is er chocolademelk met wat lekkers in het Annahuis.
20.30 uur Kerstsamenzang met Freedom
Op Kerstavond vieren we de komst van het Kind in de kribbe. Lang verwacht, of niet? Een vredevorst, hoe nodig is die vandaag? Vrede op aarde, hoe ziet dat eruit? Wat moeten we daarvoor doen? Ds. Richard Slaar gaat voor in deze dienst.
25 december Feest van Licht! Kerstmis!
Op maandag 1e kerstdag vieren we volop Kerstmis, met toeters en bellen, met blazers en orgel. Zing voor hem die een nieuw begin maakt. Het ensemble van Ons Genoegen uit Heino zal muzikaal ondersteunen. Ds. Richard Slaar gaat voor in deze dienst.
Op zondagmorgen 24 en 31 december zijn er geen diensten in de Plaskerk. In de Wegwijzer of op de website www.pknraalte.nl kun je informatie vinden over de diensten die in Klein Salland worden gehouden.
De redactie van de nieuwsbrief wenst jullie allen hele fijne Kerstdagen toe! Dat 2024 je vrede, positiviteit en vreugde mag geven.
logo pkn
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.
Europees logo - hoge resolutie
leader
Provincie Overijssel
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland
Email Marketing Powered by MailPoet