Annahuis
NIEUWSBRIEF
vrijdag
22 juli 2022
Plaskerk
Zomerengelen
Zomerengel
Denken jullie nog even aan het oproepje van ds. Richard Slaar. Een kaartje vanaf je vakantieadres naar iemand die het zeker zal waarderen. Ook een kaartje voor ds. Richard, zodat hij weet of de zomerengelen zijn uitgevlogen. Maak een mede-mens blij!
Diensten op 7 augustus en op 14 augustus
Samen eten
“Het familiediner” (deel I & II)
oftewel: hoe krijg je de jongens weer aan één tafel?
U kent het verhaal van de verloren zoon: Een vader had twee zonen; er zijn dus twee kinderen en elk van hun gaat zijn eigen weg.
Op 7 en 14 augustus vertellen beiden hun eigen verhaal, ds. Martje vertelt het verhaal van de “wegloper” en ds. Richard vertelt het verhaal van de “thuisblijver”; hoe hebben die twee dat beleefd?
En... hoe krijg je ze weer samen aan één tafel, of lukt dat niet? Komt er een familiediner?
Twee zondagen achter elkaar laten twee dominees hun licht schijnen op het overbekende verhaal “van de verloren zoon”. Welkom op 7 augustus bij ds. Martje in Raalte en op 14 augustus bij ds. Richard in Olst; beide diensten beginnen om 09.30 uur!
Koffie na de dienst op 7 augustus
Koffie met gebak
Anders dan was aangegeven, en wel zoals in de Wegwijzer staat, is er wel koffie drinken na de dienst van 7 augustus. In de zalen van het Annahonk en bij mooi weer buiten.
Stöppelhaene
stoppelhaene
De voorbereidingen voor Stöppelhaene zijn in volle gang. In de Plaskerk, Annahuis en Annahonk zijn volop activiteiten.
De Historische vereniging en de Werkgroep Oogstgave Raalte verzorgen in de Plaskerk de expositie. Wie wil er helpen met de bloemversiering of kan bloemen en natuurproducten leveren om bloemstukken te maken? Je kan het doorgeven op annahuis@pknraalte.nl
Bottermarkt terras
Ons terras tijdens Stöppelhaene is open op vrijdag van 09.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdagmiddag van 13.30 uur en 17.00 uur. We hebben dit jaar een zelfbedieningsterras:) Wie vindt het leuk om een handje te helpen. Bijv. met opbouwen of met de bediening. Je kunt dit doorgeven via annahuis@pknraalte.nl

Het hele programma t.a.v. Stöppelhaene zal in de volgende nieuwsbrief staan.
Soepcafé
Groentesoep
Op vrijdag 12 augustus is het volgende soepcafé. Ook in de zomer verzorgen de vrijwilligers een lekkere soepmaaltijd. Opgeven kan via een briefje in de brievenbus Annahuis of via soepcafe@pknraalte.nl
Pastorale koffie
coffee-2242249_960_720
Op donderdagmorgen 18 augustus is er koffie drinken in het Annahuis. Juist in vakantietijd kan het fijn zijn om met elkaar koffie te drinken en elkaar te ontmoeten. Voel je welkom!
Wegwijzer september
De wegwijzer
De wegwijzer van september zal in het Raalter dorp een week later worden bezorgd. Dit i.v.m. de vakantie van jullie bezorger Tonnie Scharphof.
Kopij voor de Wegwijzer van september kan ingeleverd worden tot woensdag 17 augustus vóór 18.00 uur
Banner zomer
Ook de redactie gaat er even tussenuit. De volgende nieuwsbrief komt op vrijdag 19 augustus uit. We wensen jullie allemaal een fijne zomerperiode toe!
logo pkn
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.
Europees logo - hoge resolutie
LogoLeader hoge resolutie
Provincie Overijssel
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland
Email Marketing Powered by MailPoet