Annahuis
NIEUWSBRIEF

vrijdag
24 juni 2022
Plaskerk
Zondag 26 juni
Avondmaal
Voorganger is ds. Richard Slaar. Wij vieren samen het Heilig Avondmaal. De uitgangscollecte is bestemd voor de Voedselbank. In deze tijd van toenemende (stille) armoede wordt er nóg vaker een beroep gedaan op de Voedselbank. Daarom vraagt de diaconie bijzondere aandacht voor deze collecte.
Solidariteitskas
Solidariteitskas
solkas-300x193
Het college van kerkrentmeesters verstuurt rond deze tijd de informatiebrief over de Solidariteitskas. Leden, waarvan het e-mailadres bij het CvK bekend is krijgen deze per mail. De andere leden krijgen de brief gewoon thuis in de bus aangeleverd.
Terras Stöppelhaene
stoppelhaene
Het duurt nog even, maar de voorbereidingen voor Stöppelhaene zijn al in volle gang. Op maandagavond 27 juni om 19.30 uur denken we na over hoe we het terras vorm gaan geven. Vind je het leuk om mee te denken, welkom om 19.30 uur in het Annahuis!
Zondag 3 juli
Koffie 1
Voorganger is ds. Richard Slaar. Na de dienst is er koffiedrinken in het Annahuis.
Concert Zang- en Oratoriumvereniging zondagmiddag 3 juli
kerstsamenzang
Zang- en Oratoriumvereniging Raalte verzorgt op zondag 3 juli een Zomerconcert in de Plaskerk.
Onder leiding van dirigent Sander van den Houten en met begeleiding van organist Luc Schuurman brengt het koor klassieke werken ten gehore van Joseph Haydn, Charles Gounod en Dietrich Buxtehude. Ook enkele variaties op Die launige Forellen van Franz Schubert staan op het programma. Sopraan Renée Brunt vertolkt enkele aria’s. De aanvang is 15.00 uur en een kaartje kost 10 euro. Helaas kunt u alleen contant betalen.
De kerk is open vanaf 14.30 uur.
Zingen op zondagavond 3 juli
Nicolaas kerk Heino
In de Nicolaaskerk in Heino is zijn de samenzangavonden weer opgepakt. Op 3 juli bent u van harte welkom om fijn mee te zingen. Er worden een klein uurtje liederen uit verschillende bundels gezongen. Organist Jos Mulder zorgt voor de muzikale begeleiding. Aanvang is om 19.00 uur. Voor meer informatie bel naar Gerhard van Toly, tel. 0572-393256.
Bottermarkt
bottermarkt
De Bottermarkt gaat op woensdag 6 juli weer van start en zal vervolgens op iedere woensdagmorgen plaats vinden tot en met Stöppelhaene. Zin in oliebollen of kruudmoes? Kom dan op woensdagmorgen naar de Bottermarkt!
Freedom
Freedom
Met een nieuwe dirigent, Samuël, is Freedom na corona enthousiast van start gegaan. We zingen nog tot woensdag 13 juli en beginnen dan na Stöppelhaene weer aan het nieuwe seizoen. Om onze kas te spekken helpen we als vrijwilligers tijdens Stöppelhaene, nu zijn we een klein koor en kunnen wel wat hulp gebruiken. Vind je het leuk om te helpen tijdens Stöppelhaene en wil je dat doen voor Freedom, mail dan Mariëlle Schrijver mariellebooijink@outlook.com
logo pkn
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.
Europees logo - hoge resolutie
LogoLeader hoge resolutie
Provincie Overijssel
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland
Email Marketing Powered by MailPoet