Annahuis
NIEUWSBRIEF

vrijdag
13 mei 2022
Plaskerk
Terras voor het zelfregiecentrum
Terras
Samen kan je meer, dat blijkt! in samenwerking met het zelfregiecentrum, de gemeente en het Annahuis, is het mogelijk gemaakt de ruimte naast de filmzaal in te richten als mooie buitenruimte. Nu nog wat bloemetjes in de perkjes en bakken en dan is het klaar. Het eind resultaat laten we natuurlijk ook zien:)
Foto expositie Kom d'r in
Foto expositie
In de zalen 5 en 1a van het Annahuis hangen foto's die gemaakt zijn door gasten van "Kom d'r in" van Evenmens. "Kom d'r in" is op donderdagmorgen, van 10.00 uur tot 12.00 uur, geopend voor mensen met (beginnende) geheugenproblematiek en de mantelzorger. Deze expositie is gisteren geopend door wethouder Toeter met één van de deelnemers. De foto's zijn de komende maanden te bezichtigen. Zeker de moeite waard.
Wie helpt er vegen?!
Vegen
De veegploeg vraagt ondersteuning! Wie wil er 1x per maand, op zaterdagmorgen, een uurtje vegen en opruimen rondom Plaskerk en Annahuis. Van 09.00 uur tot 10.00 uur.
Je kan je melden bij Aaltje Booijink, 06-27129798 of annahuis@pknraalte.nl.
Zondag 15 mei
10 geboden

De 10 geboden in taal die wij begrijpen. Daar gaat het over deze zondag. Ds. Richard Slaar gaat de uitdaging aan, wat zeggen de 10 geboden ons in deze tijd.

Collecte zondag 22 mei
kinderboerderij-deglind
Het dorp de Glind is een veilige haven voor kwetsbare uithuisgeplaatste kinderen. Kinderen kunnen in deze hechte dorpsgemeenschap herstellen van hun trauma's en weer gewoon kind zijn en jongeren kunnen werken aan hun toekomst. In de Glind, dat ook wel "het jeugddorp" wordt genoemd, gelooft men sterk in de kracht van een stabiel gezinsleven. Ruim 120 kinderen en jongeren worden opgevangen in 28 gezinshuizen die verspreid staan over het verdere gewone dorp.
Deze collecte wordt van harte bij jullie aanbevolen!
Voor de agenda:
Agenda
Woensdag 18 mei: inleveren kopij voor De Wegwijzer
Donderdagmorgen 19 mei: koffie-ochtend in het Annahuis, vanaf 10.00 uur is de koffie klaar!
Zaterdag 21 mei: Chardonnay met de dominee, voor informatie zie www.pknraalte.nl
Zondag 22 mei: koffie drinken na de zondagmorgen dienst
De Zonnebloem
De zonnebloem
De Zonnebloem heeft op vrijdag 20 mei een gezellige BINGO bijeenkomst in het Annahuis. Aanvang 14.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur. Vooraf aanmelden bij de organisatie van de Zonnebloem, dit kan bij Hanneke Elbers: henhelbers@gmail.com
Vredesconcert
De volgende nieuwsbrief komt uit op vrijdag 27 mei 2022.
logo pkn
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.
Email Marketing Powered by MailPoet