Annahuis
NIEUWSBRIEF

vrijdag
6 mei 2022
Plaskerk
Stunt dag bij de Gouv!
Gouverneur
Normaal gesproken, blikken we niet terug in de nieuwsbrief. Maar we willen dit graag met jullie delen. Op vrijdag 22 april was er een uitvaart vanuit de Plaskerk. Die middag was het ook erg gezellig bij de Gouverneur, stunt dag van de leerlingen van het Carmel College. Een spannende combinatie. Met heel veel respect werd de stoet ontvangen, het was muisstil op het terras, en uitgeleide gedaan. Wat mooi dat we op deze manier kunnen samenleven; onze complimenten!
Verbouwing Annahuis
Bouwen
Er is inmiddels een begin gemaakt met de verbouw van de keuken in het Annahonk. Zo kunnen de dagbestedingsgroepen straks koken in het Annahonk. De struiken uit de tuin kunnen worden opgehaald, bij belangstelling kun je contact opnemen met Aaltje Booijink. Om zo op 13 juni te kunnen beginnen met de uitbreiding grote zaal Annahuis.
Zondag 8 mei
Moederdag
Ds. Marsman uit Deventer komt zondag naar de Plaskerk. Net als ds. Muntendam die afgelopen zondag voorging, zal ds. Marsman ook voor de laatste keer in Raalte voorgaan. We hebben het deze zondag over het verwarrende gesprek tussen Jezus en de Farizeeën. Maar misschien horen we wel iets dat ons dichter bij deze dag, het is immers Moederdag zondag.
Voor de agenda:
Zaterdag 14 mei
Ribs, Biertje en Bijbel
De middag begint om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.
Zaterdag 21 mei
Chardonnay met de dominee
Om 19.30 uur in het Annahuis; € 10,= per persoon.
Aanmelden voor beide activiteiten kan via de website of bij Hettie Nijhuis (tel.: 362949 / e-mail: activiteiten@pknraalte.nl)
Vredesconcert
logo pkn
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.
Email Marketing Powered by MailPoet