logo pkn
Nieuwsbrief vrijdag 25 februari 2022
Opruimen
Dakpannen 1
Dakpannen 3
Dakpannen 2
Ook de dakpannen van de Plaskerk waren niet opgewassen tegen de stormen die over het land raasden. De medewerkers van de gemeente Raalte hebben de Plaskerk rondom in de hekken gezet om gevaarlijke situaties te voorkomen. Dank daarvoor! Inmiddels liggen de pannen er weer op en liggen de losse pannen weer vast.
Plaatsreservering kerk16062020
Reserveren
De foto hiernaast en het reserveren; het is verleden tijd! De stoelen zetten we nog niet weer in één blok maar in twee blokken van vier stoelen naast elkaar. Het is vooral opruimen wat we nu doen. Stoelen terug plaatsen, zalen opnieuw inrichten. Kasten herindelen voor de nieuwe groepen die in het Annahuis komen. Fijn dat dat allemaal weer kan; een beetje voorjaar zal er ook bij helpen:)
FEEST
Feest
Komende zondag is het feest! We mogen eindelijk sinds lange tijd weer "gewoon" naar de kerk. We hangen vlaggetjes op en we mogen weer zingen. Daarna is er feestelijke koffie in het Annahuis.
WELKOM!
Ds. Muntendam uit Epse gaat voor in de dienst.

WELKOM Zelfregiecentrum!
Zelfregie

Komende maandag is de over-huizing en mogen we de mensen van het Zelfregiecentrum verwelkomen in het Annahuis. Zij zijn er iedere maandag en woensdag in de zalen van het Annahonk. Van harte welkom!
Alzheimercafé
Alzheimercafé

Dinsdagavond 1 maart is het Alzheimercafé in de grote zaal van het Annahuis. Aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. De notaris komt dit keer een boeiende avond verzorgen. Aanmelden kan via j.melenboer@carinova.nl
Er klinkt weer muziek.....
Salland Vocaal concert (2)
Verjaardagsvisite
Verjaardag
Het mag weer, het kan weer en daarom organiseren wij het weer: Gemeenteleden, die in het laatste kwartaal van 2021 80 jaar of ouder zijn geworden zijn dinsdag 8 maart van harte welkom in het Annahuis om gezamenlijk hun verjaardag te vieren. Het feestje begint om 14.00 uur en zal zo rond 16.00 uur zijn afgelopen. Dit bericht en de volgende week komt het ook nog weer in de Wegwijzer geldt dus als de uitnodiging; Bel elkaar desnoods op om de datum van 8 maart door te geven. Het pastoraat rekent op een volle zaal.
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.
Email Marketing Powered by MailPoet