logo pkn
Nieuwsbrief vrijdag 18 februari 2022
Loslaten van maatregelen
Voel je vrij
Vandaag worden de eerste coronaregels losgelaten en volgende week vrijdag 25 februari mogen we de laatste regels ook los laten. Wat hebben we hier met elkaar naar verlangd.
In overleg hebben we afgesproken om vanaf volgende week zondag 27 februari in één keer de regels los te laten voor het Annahuis en de Plaskerk.
Dan hoef jij je niet meer aan te melden, geen mondkapje meer voor, geen 1,5 meter en geen QR code. We halen de hartjes van de stoelen en banken en je mag vrij zitten waar je wilt. Wel laten we in het stoelen-vak de stoelen twee aan twee staan, maar plaatsen wel stoelen terug. En.....we mogen weer zingen!
Ons motto was "Houd moed, heb lief!", ook in deze periode vragen we "Wees lief voor elkaar". Niet iedereen vindt het gelijk fijn om kort op elkaar te zitten of dicht bij elkaar te staan, heb daar begrip voor.
Een oproepje voor de kinderen:)
Verjaardagsfeestje
We willen zondag 27 februari een feestje vieren! Wil jij daarvoor wel vlaggetjes maken? Je kan ze inleveren bij het Annahuis of daar in de brievenbus doen. Dan hangt Aaltje ze op.
Feestelijke koffie
Koffie met gebak
We drinken dan na de dienst ook feestelijk koffie met elkaar. Wie vindt het leuk om wat te bakken? Dan maken we er een feestelijk kopje koffie van. Graag even laten weten via annahuis@pknraalte.nl of 06-27129798.
Ook de week later drinken we koffie, we pakken het "gewone" ritme dan weer op.
Zondag 20 februari
lucas-6-27-28
Ds. Wiegers uit Olst gaat voor in deze dienst. We lezen Lucas 6 vers 27-38. Hoe moeilijk is dat eigenlijk, je vijanden en de mensen die je haat, lief te hebben?
Ds. Wiegers zal ons daarop mogelijk op weg helpen.
Alvast voor de agenda
Gezinsdienst
De Passion 40-daagse in Raalte!
Passion
Voor meer informatie kijk op bovenstaande website. Daar zijn ook de kaarten te reserveren. Let op, de eerste kaarten zijn al besteld. Als je erbij wil zijn, reserveer dan alvast.
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.
Email Marketing Powered by MailPoet