logo pkn
Nieuwsbrief vrijdag 11 februari
Zaterdagmiddag 12 februari
Orgelmuziek Klaas
Zaterdagmiddag komt de organistenvereniging een bezoek brengen aan de Plaskerk en zij zullen in het bijzonder natuurlijk aandacht hebben voor het orgel. Klaas Bos en Gerhard van Toly zullen hen ontvangen en we hopen dat zij met elkaar een muzikaal inspirerende middag hebben.
Zondag 13 februari
dove-41260_960_720
"Wat gij wilt dat u geschiedt...." Daar gaat het deze zondagmorgen over. Hoe reageren we op elkaar? Keren wij ook de andere wang toe?
Ds. Richard Slaar gaat voor in deze dienst die om 10.00 uur begint.
Agenda volgende week
Agenda
* Maandagmiddag 14.00 uur PCOB bijeenkomst in het Annahuis. In verband met het beperkt aantal zitplaatsen vooraf aanmelden bij de secretaris.
* Dinsdagavond Groei en Bloei om 20.00 uur, ook via livestream. Met aanmelden.
* Donderdagmorgen koffieochtend, om 10.00 uur staat de koffie klaar. Je hoeft je niet aan te melden.
* Donderdagavond IVN bijeenkomst om 20.00 uur in het Annahuis. Met aanmelden.
* Samen eten en muziek, wellicht ten overvloede, maar deze activiteit, met medewerking van de gebr. Jonkman op vrijdag 18 februari gaat niet door!
Bingo
Rommelmarkt
Even een kort schrijven van de rommelmarktcommissie.
Wij willen u even laten weten dat de Bingo, gepland op 21 februari, niet doorgaat. Wellicht kunnen wij op een andere datum en in een aangepaste vorm nog een keer een Bingoavond houden. Dit kunt u dan lezen in de nieuwsbrieven. Wanneer u spullen hebt voor de rommelmarkt kunt u in het vervolg contact op nemen met Koop Geerts tel: 356492 / 0629181478 of Jan Haverslag tel: 351958.
Komende dinsdagavond is er weer een persconferentie. Hopelijk geeft dat wat meer mogelijkheden. Volgende week vrijdag kun je in de nieuwsbrief lezen of dat zo is.
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.
Email Marketing Powered by MailPoet