Annahuis
NIEUWSBRIEF
vrijdag
15 september 2023
Plaskerk
Dahliatentoonstelling

Jaarlijks organiseert de Nederlandse Dahlia Vereniging de Nederlandse Kampioenschappen dahliakweken. Hieraan nemen liefhebbers en professionele telers deel. Vazen met bloemen worden gekeurd waarbij de jury onder andere kijkt naar kwaliteit, de kleur en grootte van de bloemen. Ook verkiezen zij de grootste en mooiste bloem.
Ter gelegenheid van het 900 jarig jubileum van Raalte, is er dit jaar voor gekozen dit kampioenschap in Raalte plaats te laten vinden! Een unieke kans om van de mooiste dahlia's van Nederland te genieten.
De Nederlandse Dahlia Vereniging heeft drie doelen hoog in het vaandel staan: het kweken van dahlia's met alle aspecten daarvan, het promoten van de dahliacultuur en bovenal in dit alles een bijzondere hobby te hebben, ervan te genieten en dat alles samen te delen. In het weekend van 15-16-17 september kunt u in de Plaskerk de kampioenschappen bezoeken.
Vrijdag 15 september van 12.00 – 17. 00 uur
Zaterdag 16 september van 10.00 – 20.00 uur
Zondag 17 september van 12.00 – 18.00 uur
De dahliatentoonstelling is voor een ieder gratis toegankelijk.
Plaskerk 900 jaar
Zondag 17 september


Ds. Richard Slaar gaat voor in deze dienst die om 10.00 uur begint. Het gaat over "Nooit meer doen en sorry zeggen". Vast herkenbaar.
Na de dienst drinken we koffie in de kerk, tussen alle mooie bloemstukken. Prachtig om te zien!
Vredesweek 2023 16-24 september.
De Raad van Kerken Raalte e.o. geeft ook dit jaar extra aandacht aan de Vredesweek.
Woensdag 20 september is er om 19.00 uur in de Plaskerk een Taizé viering met als thema VREDE.
Een Taizé viering is een klooster traditie waarin de liederen ook een gebed zijn, met veel herhalingen en een lange meditatieve stilte. Een Taizé viering schept ruimte voor het eigen hart om zich te openen voor God.
Koffie!Donderdagmorgen 21 september staat vanaf 10.00 uur de koffie voor jullie klaar!
Modeshow ROV

De modeshow vindt op zaterdag 23 september plaats op een bijzondere locatie, namelijk de Plaskerk middenin het centrum van Raalte. Op de catwalk worden de nieuwste najaars- en wintercollectie getoond. De shows zijn om 13.00 | 14.00 | 15.00 uur. Het belooft in ieder geval weer een waar modespektakel te worden. Wees er snel bij, want er zijn beperkte plekken beschikbaar in de kerk. De winkels hangen vol met de nieuwste collecties, dus je kunt gelijk je slag slaan.
logo pkn
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.
Europees logo - hoge resolutie
leader
Provincie Overijssel
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland
Email Marketing Powered by MailPoet