Annahuis
NIEUWSBRIEF
vrijdag
24 juni 2023
Plaskerk
Boerderijdienst
De Raad van Kerken Raalte e.o. organiseert zondag 25 juni 2023 om 10.00 uur een Oecumenische kerkdienst tussen de koeien. Bij goed weer buiten, bij slecht weer in de stal. Voorgangers zijn pastor Lonneke Gunnink en ds. Richard Slaar. Het thema van de dienst is:. “Wat je zaait dat ……”
Met medewerking van het koor “In Between”
Locatie: Wijheseweg 49, ook toegankelijk voor rolstoelen.
Vertrek op de fiets om 9.30 uur vanaf de Pauluskerk
Collecte (contant geld) is bestemd voor Raad van Kerken. Na afloop is er koffie-thee-limonade.
Raalte 900 / Plaskerk 900 jaarOp vrijdag 30 juni wordt de zesde avond in het kader van Raalte 900 gehouden. Deze keer met als thema 'Raalte en de Plaskerk'. Aaltje Booijink en Wim Hoogeland vertellen ons meer over de kenmerkende elementen in 'De Plaskerk'. Een tipje van de sluier, de landgoederen met voor ons zeer bekende mensen, geven een doorkijkje naar hoe het vroeger was.
Aanmelden kan via https://www.pknraalte.nl/plaskerk-900/
Zondag 2 juli


Dienst die geleid wordt door ds. Richard Slaar. Het is vakantie tijd. Vind je het leuk om vanaf je vakantie lokatie mee te luisteren of te kijken. Dat kan via www.pknraalte.nl of via kerkdienstgemist.nl
Zo zijn we zelfs over landsgrenzen met elkaar verbonden.
80+ers


De gemeenteleden, die in het tweede kwartaal 80 jaar of ouder zijn geworden, zijn dinsdag 4 juli van 14 - 16.00 uur welkom in het Annahuis om daar nog een keer gezamenlijk de verjaardagen te vieren. De betrokkenen hebben overigens allen een persoonlijke uitnodiging voor deze gezellige middag in de bus gehad.
Bottermarkt

Vanaf woensdag 5 juli t/m Stöppelhaene eind augustus kan men weer genieten van de gezellige sfeer op de Bottermarkt, die telkens plaatsvindt op het dokterspad en het plein van het Annahuis. Kom genieten van de oude ambachten en van wat men vroeger al lekker vond. (Foto: Sallandse Bottermarkt)
BHV'ers


Binnen onze organisatie hebben we een aantal mensen die BHV gecertificeerd zijn. Bennie van Lenthe neemt de coördinatie t.a.v. de BHV'ers op zich. Zijn er meer mensen die BHV hebben en zich ook voor activiteiten in het Annahuis of Plaskerk in willen zetten? Je mag voor vragen of om je aan te melden contact opnemen met Bennie: bsvanlenthe@gmail.com
Zondag 9 juli


Dienst met als voorganger ds. Richard Slaar. De uitgangscollecte is bestemd voor 'De Ambulance Wens' Na afloop is er koffiedrinken in het Annahuis.
Weekend van Raelt naar RaalteDit weekend staat de Plaskerk als baken van alle historische activiteiten van Raelt naar Raalte. Op de site https://900jaarraalte.nl/ kun je volop informatie vinden. In de volgende nieuwsbrief meer.
logo pkn
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.
Europees logo - hoge resolutie
leader
Provincie Overijssel
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland
Email Marketing Powered by MailPoet