Annahuis
NIEUWSBRIEF
vrijdag
13 januari 2023
Plaskerk
Soepcafé
Groentesoep
De laatste schep soep is net uitgeserveerd als deze nieuwsbrief wordt verstuurd. Een steeds grotere groep gasten maakt gebruik van de gelegenheid om aan te schuiven in het soepcafé. Geweldig zoals het loopt en een compliment voor de vrijwilligers.
Het volgende soepcafé is 10 februari, wel graag aanmelden van te voren.
Kerkbalans
kerkbalans_banner_1920x500
'Geef vandaag voor de kerk van morgen' dat is dit jaar het thema van de actie Kerkbalans. Vanaf 11 januari kun je het vertrouwde bruine zakje, flyer en de toezeggingsbrief weer in de bus aantreffen. Graag het formulier op tijd invullen en klaarleggen, zodat degene die het zakje komt ophalen daar weinig extra tijd aan hoeft te besteden.
Zondag 15 januari
sorry
We kijken terug deze zondag om ervan te leren. Wat ging er mis en wat betekent dat? Wat doe je met wat er mis ging? Wat als er slachtoffers vallen? Hoe krijg je vrede terug? En wie draagt schuld? Wanneer zeg je sorry? Het zijn nogal indringende vragen, kan ds. Richard Slaar ons hier een antwoord op geven?
De uitgangscollecte is deze zondag voor Havonos, de Stichting van ons gemeentelid Sienie Schouten, die zich inzet voor jongeren in Sri Lanka om cursussen (o.a. naaien, het maken van tassen en boeketten van zijdebloemen) te kunnen volgen. Gelukkig voor Sienie krijgt zij daarbij ondersteuning van de Wilde Ganzen.
Agenda voor de komende weken
  • Kopij voor het februarinummer van de Wegwijzer kun je aanleveren bij de redactie vóór woensdag 18 januari 18.00 uur.
  • Donderdag 19 januari ben je weer vanaf 10.00 uur van harte welkom op de maandelijkse koffie-ochtend in het Annahuis.
  • Groei en bloei is op donderdag 19 januari in het Annahuis; aanvang 20.00 uur
  • De Zonnebloem heeft op vrijdagmiddag 27 januari een gezellige middag; aanvang 14.00 uur.
Kind & Kerkdienst
kindenkerk
De 1e Kind & Kerkdienst van dit jaar is op zondag 22 januari. Ds. Richard Slaar leidt de dienst, die om 10.00 uur begint. We vieren samen het Heilig Avondmaal. De uitgangscollecte is ook deze zondag voor Havonos (zie zondag 15 januari)
Raad van Kerken gebed om Eenheid
doe_goed_doe_recht
In het kader van de Gebedsweek voor de eenheid organiseert de Raad van Kerken Raalte-Broekland op zondag 22 januari een oecumenische gebedsdienst in de Plaskerk. Het thema van deze dienst, die geleid wordt door pastoor Ronald Cornelissen en ds. Richard Slaar is:
'Doe Goed Zoek Recht. Het materiaal voor deze Week van gebed voor eenheid werd voorbereid door kerken uit de Amerikaanse staat Minnesota. Zij kozen het thema ‘Doe goed, zoek recht’ uit, naar aanleiding van een Bijbeltekst uit Jesaja 1 vers 17. Het koor Freedom werkt mee aan deze viering, die om 19.00 uur begint. Na afloop is er koffie/thee.
Bijbelquiz
Bijbelquiz
Het mag weer en wij gaan het weer organiseren. Dinsdag 24 januari om 20.00 uur in het Annahuis. Doe mee en ontdek wat je weet van de Bijbel. Maar daar gaat het niet alleen om ...... Het wordt vast weer heel gezellig, want meedoen is belangrijker dan winnen. Je kunt je opgeven via de website of bij Alie Geerts tel. 06-20850785 / e-mail: activiteiten@pknraalte.nl
Spelletjesochtend
Spelletjesochtend voor ouderen
De werkgroep Activiteiten organiseert op donderdag 26 januari in het Annahuis een ochtend, waarop ouderen kunnen meedoen aan allerlei spelletjes. Dat wordt dus als vanouds genieten. En voor bij de koffie wordt iets lekkers gezorgd. We beginnen om 10.00 uur.
logo pkn
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.
apostel playstore
Hulp nodig bij het instal - leren van de App. Mail dan naar info en we nemen contact met u op. Email: info@pknraalte.nl
apostel App store
Europees logo - hoge resolutie
leader
Provincie Overijssel
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland
Email Marketing Powered by MailPoet