logo pkn
Nieuwsbrief vrijdag 28 januari 2022
Zondag 30 januari
kerkbalans-2010
Ds. Richard Slaar gaat voor in deze dienst. Na afloop van de dienst zullen Gerrit, Alexander en René, ons allemaal bijpraten over kerkbalans en de ontwikkelingen rondom Plaskerk en Annahuis.
Coronamaatregelen in praktijk
gebodsbord-15-meter-afstand-houden-verplicht
Wat zijn we blij dat we weer open mogen!
In de nieuwsflits van woensdag zijn de regels aangegeven. In de praktijk houdt dat ook in dat de mogelijkheden van de zalen van het Annahuis nog wel wat beperkt blijven. We ontvangen weer groepen, maar op 1,5 meter zijn we beperkt in de aantallen. Ook geldt weer een vaste zitplaats. Voor iedereen weer even wennen, we waren voor de Lock-down wat meer vrijheid gewend. In overleg met Aaltje Booijink zoeken we creatief naar mogelijkheden en naar oplossingen.

Alzheimercafé, Vrouwen van Nu, Passage enz....
Samen eten
Vanaf maandag starten er weer een aantal groepen. De dagbesteding, koren en yoga mochten alweer beginnen, nu ook de andere bijeenkomsten. Voor allen geldt QR code bij binnenkomst, mondkapje en 1,5 meter. Verder vragen veel verenigingen en organisaties om aanmelden, dit omdat het aantal plaatsen beperkt is.
Bezoek Kruisverheffing zaterdag 5 februari
Kruisverheffing 02
Rondleiding over de geschiedenis en het interieur van de kerk. Bijzonder zijn natuurlijk de gebrandschilderde ramen. Dhr. Hulzebosch leidt ons rond. Aanvang 14.00 uur bij de ingang van de Kruisverheffing. Er kunnen max. 15 personen aanwezig zijn. Je kunt je aanmelden via de website www.pknraalte.nl of telefonisch 0572-362949
Koffie drinken op zondag 6 februari
koffie
We drinken met elkaar koffie op zondag 6 februari. Dan is de QR code bij het Annahuis verplicht. Het dragen van een mondkapje als je in beweging bent. Als je zit mag deze af. In de grote zaal en zalen Annahonk is gelegenheid om bij elkaar aan tafels te zitten. We hopen van harte dat jullie er zijn.
Sneeuwklokje
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.
Email Marketing Powered by MailPoet