logo pkn
Nieuwsbrief vrijdag 19 november 2021
Weer volop nieuws. We beseffen ons dat activiteiten die nu worden aangekondigd mogelijk niet door kunnen gaan. We kiezen er voor om wel te blijven organiseren om ook oog te houden voor wat wel mag en waar we met elkaar blij van worden. Mocht het niet doorgaan dan laten we dat weten.
Zondag 21 november Eeuwigheidszondag
Kaarsen hart
De laatste zondag van het kerkelijk jaar. Deze zondag zijn er twee diensten, om 09.30 uur en om 11.00 uur. We noemen de namen van de mensen die het afgelopen jaar zijn overleden. Daarbij denken we ook aan hen die wij lief hadden en niet meer bij ons zijn. In deze diensten gaat ds. Richard Slaar voor.
Deze dienst is alleen voor genodigden, we hopen dat jullie van harte aansluiten via Link om de dienst live te volgen.
Kerk in Actie
Kerk in actie
Van maandag 22 november t/m zaterdag 27 november organiseert Kerk in Actie, de Hulporganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland, een landelijke huis-aan-huis-collecte. De opbrengst van de collecte is om de vluchtelingenkinderen, die in kampen in Griekenland verblijven, een beter leven te geven. Men helpt b.v. door het verstrekken van overlevingspakketten en voedsel, het bieden van opvang, het aanbieden van onderwijs en het geven van juridische hulp. Dit alles in samenwerking met de partners van Kerk in Actie in Griekenland.
Maaltijd met recept op vrijdag 26 november gaat NIET door vanwege de coronamaatregelen. Janny Bolt en Aly Saaltink waren al enthousiast begonnen met de voorbereidingen. De werkgroep activiteiten gaat dit op een ander moment organiseren want er was veel belangstelling voor. De mensen die zich opgegeven hebben krijgen persoonlijk een berichtje.
Koffiedrinken op zondag na de dienst
Koffie 1
Er zijn de afgelopen weken zoveel wisselingen geweest in het rooster van koffiedrinken dat we even alles op een rijtje zetten:
28 november is er geen koffie drinken!
5 december als het mogelijk is een chocolademelk to go!
19 december koffie drinken in het Annahuis.
Voor volgend jaar hopen we weer wat structuur aan te brengen:)
Kerkelijk bureau vrijdag 3 december gaat NIET door vanwege de coronamaatregelen.
sinterklaas
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.