logo pkn
Nieuwsbrief vrijdag 22 oktober 2021
Zondag 24 oktober
zondag 24okt
Ds. Henriƫtte de Graaf gaat zondag voor in de dienst. De afbeelding hiernaast behoort bij de schriftlezing Jesaja 11, deze wordt gelezen in de dienst. Daarbij Johannes 14 vers 27 tot en met 31. Het lied van Stef Bos: "Geest van hierboven" sluit daarop aan. Je kunt het via onderstaande link alvast beluisteren:
https://www.youtube.com/watch?v=LFc24RGgX24
Stiltewandeling
schoenen
De vierde en laatste Stiltewandeling wordt gehouden op maandag 25 oktober. De start is om 13.30 uur. Je kunt je aanmelden bij Hettie Nijhuis tel. 362949 of per e-mail: activiteiten@pknraalte.nl. Als je je opgeeft hoor je ook waar de start zal plaatsvinden.
Op zondag 31 oktober gaat ds. Richard Slaar voor. Na afloop van de dienst gaan wij koffiedrinken in het Annahuis.
Bijbelquiz
bijbelquiz
De Bijbelquiz, die deze keer op 2 november in Wijhe wordt gehouden zit vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes. De vragen worden ondersteund met filmpjes.
De quiz is van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) en bestaat uit een aantal meerkeuzevragen en een finaleronde. U kunt zelf meedoen met de quiz, maar u kunt uiteraard ook als toeschouwer komen. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Toegang is gratis. Aanmelden kan via de website, klik op de Activiteiten, bij Hettie Nijhuis tel. 362949 of per e-mail: activiteiten@pknraalte.nl.
Dankdag
Dankdag
Woensdag 3 november is het dankdag. Al een aantal jaren is er dan in Raalte geen kerkdienst. Maar op die dag wordt er wel een attentie bezorgd bij de gemeenteleden van 80 jaar en ouder. Voor het rondbrengen van deze attenties worden bezorgers gezocht. Wie wil helpen? Graag bellen of mailen met: Riek Pakkert tel. 353164, e-mail h.pakkert@gmail.com of met Janna Slendebroek tel. 351882, e-mail wslendebroek@hotmail.com
Herfst (2)
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.