logo pkn
Nieuwsbrief vrijdag 08-10-2021
Zondag 10 oktober doopdienst
Dopen
Zondag wordt Maartje Nijland gedoopt. We hebben voor ouders en familie plaatsen gereserveerd. Daarnaast is het mogelijk deze dienst bij te wonen. Als je verzekerd wil zijn van een plaats, dan even aanmelden via deze link of telefoon pastoraat. Dit kan tot zaterdag 18.00 uur.
Oppas gevraagd
Oppas
Er komen geregeld jonge gezinnen naar de kerkdienst op zondag. Dat is natuurlijk heel fijn.
Vooral bij doopdiensten en speciale diensten zoals Pasen, Pinksteren etc. willen we graag oppas kunnen aanbieden. Als de ouders hun jonge kinderen in het
Annahuis kunnen laten spelen tijdens de dienst, is dat een goede zaak. De oppas-lijst kan echter wel weer aanvulling gebruiken. Wil je graag in het Annahuis oppassen op kinderen tijdens de zondagse diensten, geef dat dan aan bij Astrid Hommes. Ook als je dit in het verleden al deed, geef je naam en telefoonnummer dan toch nog eens door. Zo krijgen we een actuele lijst met mensen die we inplannen voor de verschillende diensten. Astrid kan je bereiken via mail: astridhommes@pknraalte.nl of bellen op 0646315719 .
Stiltewandeling maandag 11 oktober
schoenen
Lijkt het je leuk om ook een keer mee te doen, geef je dan op via de mail naar activiteiten@pknraalte.nl of bellen met Hettie Nijhuis 0572-362949. De start is om 13.30 uur; het startpunt wordt aan de deelnemers bekend gemaakt.
Verjaardag visite 80 Plussers
Verjaardagsfeestje
In de Wegwijzer van oktober hebt u de uitnodiging kunnen lezen, voor 12 en 13 oktober zijn er nog weinig aanmeldingen. Tot en met a.s. zondag kunt u nog doorgeven dat u komt.
Jarigen in het eerste kwartaal dinsdag 12/10, jarigen in het tweede kwartaal woensdag 13/10. Hoort zegt het voort……
Aanmelden via pastoraat@pknraalte.nl of
06-27184443. Namens het pastoraat, Hanneke Vrieling.
Pelgrimeren in Klein Salland vrijdag 15 oktober
Samen pelgrimeren
In het seizoen 2019-2020 zijn we gestart om op vrijdagmorgen te pelgrimeren rondom onze eigen gemeenten Raalte, Wesepe, Olst en Wijhe. Maar Covid-19 gooide voor de laatste etappe in Wijhe roet in het eten. Dus die etappe staat nog steeds op het lijstje en gaan we lopen op vrijdag 15 oktober. De afstand is ongeveer 13 kilometer. We starten met koffie/thee en krijgen enkele woorden ter overweging mee voor onderweg. Het doel van het pelgrimeren is enerzijds bezinning, maar anderzijds ook om elkaar te ontmoeten als Klein Sallanders en met elkaar in gesprek te gaan!
Opgave en begeleiding: Martje Veenstra-Oving, email Link email adres Martje Veenstra
Plaats en tijd: ’t Langhuus in Wijhe om 8.45 uur
Maximaal aantal deelnemers 20
Voor je agenda:
* Volgende week zondag 17 oktober is er koffiedrinken na de dienst.
* Het duurt nog even maar 2 november is de Grote Bijbelquiz in Wijhe, wie doet er mee voor de eer?!

Bijbelquiz
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.