logo pkn
Nieuwsbrief vrijdag 18 juni 2021
Zondag 20 juni
Handelingen 8 vers 26-40
Zondagmorgen mogen we ds. P. Eigenhuis uit Lemele begroeten in de Plaskerk. We lezen Handelingen 8 vers 26-40 en Sta op een morgen ongedacht wordt gezongen: https://youtu.be/EwivP2FBcFo
Geloven op maandag
Geloven op maandag
Zondagmiddag om 16.00 uur gaat Berend Bolt in gesprek met Erik Vrieling uit Zwolle. Opgeven kan via de site www.pknraalte.nl of je kunt live meekijken en/of meeluisteren via de site of kerktelefoon.
Koffie drinken vanuit het pastoraat
koffie drinken
Op donderdagmorgen 24 juni is de grote zaal van het Annahuis open om samen met elkaar koffie te drinken. Het is lang geleden dat dit kon. Vanuit het pastoraat zal iemand aanwezig zijn. Vanaf 10.00 uur is de koffie klaar.
Koffie drinken op zondag na de dienst
Geen koffie
Afgelopen zondag hebben we weer voor het eerst na de dienst met elkaar koffie gedronken. Dit wordt erg gewaardeerd en daarom hebben we besloten om ook in de zomerperiode hier invulling aan te geven.
1 x per 14 dagen is er na de zondagsdienst in het Annahuis de gelegenheid om koffie te drinken. De eerste volgende keer zal dat dus op zondag 27 juni zijn.
Kidzclub, van de jeugdwerker
Kleurrijke stenen
Het was feest op vrijdagavond 11 juni! Eindelijk konden we als Kidzclub samenkomen na een hele poos niks. We hebben weer fijne gesprekken gehad, goede rolspellen gedaan én vooral veel in de grote zaal gespeeld. Superleuke avond en een genot voor mij en de kidz om weer bij elkaar te zijn! 25 juni mogen we weer! Dan maken we er een mooie afsluiting van het seizoen van!
En daarmee eindigt helaas ook de samenwerking tussen mij en deze gemeente. Daarover zal nog een stukje in dit kerkblad geschreven worden.
Ik wil in ieder geval nog even zeggen dat ik enorm heb genoten van de Kidzclub! Ik heb met veel plezier de avonden gedraaid met deze enthousiaste leuke kinderen! Ik hoop en ik bid dat u als gemeente hen blijft vasthouden, zodat ze hun Vader in de Hemel steeds beter gaan leren kennen!
Ik wens u en jou alle goeds toe. Met vriendelijke groet,
Egbert-Jan Haselhorst
Jeugdwerker Youth for Christ
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.