logo pkn
Nieuwsbrief vrijdag 11 juni
Zondag 13 juni
Mosterdzaadje
Op deze tweede zondag in juni horen we van zaaien en oogsten, en van een mosterdzaadje. Een verhaal dat tot de verbeelding spreekt. Ds. Richard Slaar gaat voor in deze dienst. We mogen samen het Onze Vader meebidden en de slotzang zachtjes meezingen. Het zal vast wel even onwennig zijn na zo'n lange tijd, maar een voorzichtig begin is er weer.
Grote zaal
Na de dienst is er koffie! We kunnen weer samen koffie drinken en bijpraten. Volg na afloop van de dienst de aanwijzingen op en jullie worden van harte ontvangen in de zaal waar koffie wordt geschonken. WELKOM!
Geloven op maandag
Geloven op maandag
Een oude bekende op het programma. De titel van dit programma onderdeel is misschien wat misleidend, maar het gaat er in ‘Geloven op Maandag’ om dat we, luisterend naar het gesprek, deelgenoot worden van het levensverhaal van iemand die zijn jeugd in Raalte heeft doorgebracht. Wat voor betekenis heeft het geloof en de kerk voor je gehad in het leven en in de praktijk van alledag, wat bezielt je…
Op zondag 20 juni om 16:00 uur gaat Berend Bolt deze keer in gesprek met Erik Vrieling uit Zwolle. Het gesprek duurt ongeveer 45 minuten en vindt plaats in de Plaskerk. Er mogen 30 mensen bij aanwezig zijn, u kunt u opgeven via de website van de kerk of telefonisch bij Hettie Nijhuis, tel. 362949. U kunt het gesprek ook thuis volgen via de bekende kanalen.
Veeg-tuinploeg
Tuinploeg
Iedere zaterdagmorgen wordt er rondom Plaskerk en Annahuis geveegd. Het ziet er altijd keurig uit, dat valt ook de "buren" van het Annahuis en de Plaskerk op. De tuin van het Annahuis is onkruid vrij gemaakt en de uitgebloeide tulpen verwijderd. Dank voor jullie inzet heren!
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.