logo pkn
Nieuwsbrief vrijdag 4 juni 2021

HET ANNAHUIS MAG WEER OPEN!

Feest
Wat fijn, het Annahuis mag weer open. We hebben er echt naar uit gekeken. Nog wel onder voorwaarden, maar toch. Er mogen 30 personen aanwezig zijn in het Annahuis en los daarvan ook in het Annahonk. Dat houdt in dat we kleine groepen weer kunnen ontvangen. Vergaderingen weer fysiek plaats kunnen vinden en ook in kleine groepen koffie drinken kan weer. Wel met aanmelding, 1,5 meter, hygiëne maatregelen en looproutes. Wij zijn er klaar voor en hopen jullie weer van harte te verwelkomen!
Wat kan en mag er nog meer?
Plaskerk
In overleg met Klein Salland is besloten naar aanleiding van het advies van de Landelijke PKN, om vanaf zondag 13 juni 60 mensen te ontvangen tijdens de kerkdienst. Verder blijven de maatregelen t.a.v. mondkapje dragen, hygiëne en 1,5 meter van kracht.
Er zijn twee zangers die tijdens de dienst de liederen begeleiden, maar het Onze Vader mag je meebidden en het slotlied mag je op spreekkracht meezingen.
uitvaart
Het houden van de uitvaart vanuit de Plaskerk blijft maatwerk. Omdat we met de verdeling van de plaatsen rekening moeten houden omdat niet iedereen naast elkaar mag zitten, gaan we uit van 65 personen. Het is ook weer mogelijk om een koffietafel vanuit het Annahuis te houden. Ook hier geldt maatwerk en kan met een beperkt aantal gasten.
Zondag 6 juni
Avondmaal
We vieren met elkaar het avondmaal. In de kerk met de gasten die aanwezig zijn en met jullie verbonden die thuis meevieren. Zet je ook alvast een stukje brood en een slokje wijn/druivensap klaar? Ds. Richard Slaar gaat voor in deze dienst.
U kunt wekelijks uw collecte overmaken op de bankrekening van:
Het College van Kerkrentmeesters Protestantse gemeente Raalte
o.v.v. kerkdienst en datum NL 39 RABO 0354 5001 12.